Maydayly

Maydayly 4 - Zeilcommissaris

Lieve leden,

 

Poah! Wat een weken hebben we achter de rug! Of je was aan het feesten in club Kiwi, of je was het IJsselmeer aan het afkrossen met de Nico. In ieder geval, iedereen was even lekker van z’n ‘roots’ losgetrokken! 

Lekker dansen aan de paal in de kelder van de Kiwi leidde tot een motie van o.a. P!nk om te vragen of er eentje kon worden geïnstalleerd! En de Brandaris race ging zo goed dat we die zelfs hebben gewonnen! Zelfs onze P zat aan het fok (alhoewel ik me af vraag hoeveel dat hielp). Daarnaast hebben lekker veel leden zich bevonden tot de valken die liggen bij VWDTP, om daar te trainen voor hun CWO diploma ‘ervaren’ en ‘gevorderd’.

Maar… ten slot heeft onze mooie Nico nog wat abnormaals gedaan. Ten eerste hebben ze de Beurtveer op traditionele navigatie gevaren (dat betekend zonder GPS of Tom Tom, puur op ouderwetse manieren, dag en nag varen), maaaaar hebben ze ook nog in de pauze van deze intensieve wedstrijd de Strontrace gevaren! Om de vereniging te bedanken voor het lenen van de Nico voor de paar weekjes, hadden de Klipper Zeilers nog een taart meegenomen naar de welkom terugborrel!

Voor de rest heeft de EJC allemaal leuke activiteten georganiseerd, ik ben zeker benieuwd naar hoe de pleogen voor de lichting van 2022 er uit gaan zien. 

 

Een zeilende groet, 

David Verspui

Zeilcommissaris


Maydayly 5 - Commissaris Nicolaas Mulerius
20nov

Maydayly 5 - Commissaris Nicolaas Mulerius

Zowel de rust als reuring zijn weer volop wedergekeerd in de vereniging. De races zijn gevaren, de ploegjes zijn gevormd, de valken zijn...

12okt

Maydayly 3 - Fiscus

Maydayly 3 - Fiscus Lieve leden, Het is eindelijk zover… Wij mogen onszelf bestuur h.t. noemen! Vorige week woensdag vond de O-ALV...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren