CWO-opleiding

Mayday biedt verschillende cursussen om te leren zeilen op verschillende niveaus. Heb je nog nooit op boot gezeten en heb je geen idee hoe je die grote paal in de boot heet, geen probleem! Binnen Mayday hebben we verschillende CWO gecertificeerde instructeurs die je met veel plezier alles over het reilen en zeilen leren. Ben jij al wat verder gevorderd en kun je al een aardig slagje maken op het water maar wil je verder leren. Ook geen probleem! Bij Mayday bieden we op het moment cursussen aan tot CWO III niveau. En daarnaast kan je ook opgeleid worden tot kielbootinstructeur.

Gevorderde cursus

Wanneer je nog beter wil worden in zeilen kan je de gevorderde cursus volgen. Tijdens deze cursus kan je trainen voor je CWO-II of CWO-III. Het CWO is een systeem wat het niveau en kwaliteit van lessen en diploma’s waarborgt. Omdat veel andere vaarscholen ook CWO-gecertificeerd zijn, zijn diploma’s en opleidingen aansluitend. En kun je dus overal waar je gaat dit diploma met je mee nemen.

Instructeur worden

Binnen Mayday kan je worden opgeleid tot kielbootinstructeur. Wanneer je CWO-II hebt kom je in aanmerking om deel te nemen aan de instructeursopleiding (IO). Soms is het wel nodig om eerst meer ervaring op te doen na het behalen van je CWO-II voor dat je deelneemt aan de IO. Tijdens de IO wordt er gewerkt aan je eigenvaardigheid en didactische vaardigheid. Voor dat je les mag geven moet je minimaal je CWO-III hebben behaald.

Onze sponsoren