Maydayly

Maydayly 7 - Abactis

Lieve Leden,

 

Het is weer eens mijn beurt om deze prachtige maydayly te schrijven. Na het lezen van de ervaringen van al mijn andere lieve bestuursgenoten, vind ik het ook erg leuk om deze week weer mijn ervaringen te delen.

Op het moment van schrijven zijn wij net terug van een heerlijk wintersport in Avoriaz, georganiseerd door de snowcie gingen we met 33 man sterk op reis. Een wintersportreis, voor de één was het een jaarlijkse traditie, maar voor de ander waren de bergen en de sneeuw helemaal nieuw. Dit mocht echter de pret niet drukken. De busreis verliep erg soepel en al snel kwamen we aan in Avoriaz, waar wij nog een dagje moesten overleven buiten het hotel. Dit was echter geen probleem doordat de snowcie sleeën geregeld had en er zwembad in het dorpje zat, met een heerlijk buiten bad vlak naast de pistes.

Op dag twee konden we dan eindelijk de pistes op, het was ook voor mij weer even wennen na een jaar niet geskied te hebben. Maar al snel ging weer als vanouds en werd het gebied snel ontdekt. Het gebied was enorm en bood veel variëteit voor de verschillende niveaus. Na het vermoeiende skiën en snowboarden werd de après-ski ook ontdekt. La Folie douche bleek de tent te zijn met de meeste animo en ook al snel werd deze dan ook omgedoopt tot vaste après-ski locatie. Ook hebben we die avond een pub crawl gedaan waar het uitgaansleven van Avoriaz even op de proef werd gesteld. Al met al erg gezellig en ook de crew van Totally feestte gezellig mee.

Op de volgende dagen hebben we ook heerlijk geskied en gesnowboard (en geaprès-skied), waarbij we op donderdag specifiek nog een barbecue hebben gedaan met de gehele groep. Ondanks dat het afspreken van een tijd niet helemaal goed was doorgekomen bij een aantal, smaakte de barbecue erg goed en werd de groep naar mate de week vorderde steeds hechter.

Na vijf volle dagen gingen we vrijdagavond weer terug richting het noorden, terug richting ons veilige Groningen. Met een grote lading aan nieuwe herinneringen kwamen we dan zaterdagmiddag weer veilig aan in Groningen en was het tijd voor iedereen om toch echt even bij te slapen. Dat is wat ik ook maar ga doen dan en dan zie ik jullie snel weer op de boot!

Tot snel!

Jullie lieve abactis,

Tobi


16mrt

Maydayly 8 - Barcommissaris

Lieve leden,   Wat leuk dat jullie deze maydayly lezen. Op dit moment blader ik door de agenda, en wat is er eigenlijk ontzettend veel...

14feb

Maydayly 6 - Praeses

Lieve leden, Wat leuk dat jullie deze nieuwe Maydayly lezen. Er is de afgelopen tijd veel gebeurd en dus genoeg om over te vertellen. Zo...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren