Maydayly

Maydayly 3 - Fiscus

Maydayly 3 - Fiscus

Lieve leden,

Het is eindelijk zover… Wij mogen onszelf bestuur h.t. noemen! Vorige week woensdag vond de O-ALV plaats waarbij Argo het afgelopen jaar presenteerde. Aan het eind was het tijd voor de uit- en inhamering. Een spannend, maar vooral heel leuk moment. Al meer dan een maand zijn wij bezig met onze bestuurstaken, en nu werd toch echt het stokje overgedragen. Ik vond het heel gek om dan ineens aan de andere kant te zitten en de vergadering als bestuur voort te zetten. Maar het voelde goed! 

In de afgelopen weken vond het eindfeest van de introperiode plaats bij Stadslab. Hoewel ik zelf ziek was, heb ik genoeg verhalen gehoord en weet ik wel zeker dat er goed gezopen en gefeest is ;). 

De woensdag voor het eindfeest zou de laatste PW van het seizoen zijn. Met 32 deelnemers beloofde het een prachtige wedstrijd te worden. Helaas kon de nek-aan-nek strijd door gebrek aan wind niet starten. Dit was erg jammer, maar mooi om te zien dat zoveel mensen deze laatste wedstrijd mee wilden doen! 

Vanavond houden wij de B-ALV, we hebben veel zin om ons beleid te presenteren en te laten zien wat onze ideeën voor komend jaar zijn. Wie weet krijgen jullie hier zelfs ook wel een prachtig zeemanslied te horen! Deze week staat voor mij in het teken van de ALV, daarna maak ik mij klaar om vanaf vrijdag een week met de Nico te varen! Ik ga meedoen met de Brandarisrace en het Beurtveer. Ik heb heel veel zin om hard te gaan zeilen en er even een weekje tussenuit te zijn. Daarna hoop ik jullie natuurlijk allemaal weer te zien op de borrels.

Groetjes!

Fenna


29okt

Maydayly 4 - Zeilcommissaris

Lieve leden,   Poah! Wat een weken hebben we achter de rug! Of je was aan het feesten in club Kiwi, of je was het IJsselmeer aan het...

25sep

Maydayly 2 - Abactis

Hoii lieve leden, Hier mijn eerste maydayly. Wel gek hoor om nu zelf eentje te schrijven in plaats ze altijd te lezen. Het leek altijd...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren