Sponsor worden?

Sponsor worden?

Wie zijn wij?

De Groninger studenten zeilvereniging Mayday is sinds 1994 de vereniging die het zeilen onder studenten bevordert. G.S.Z. Mayday is een actieve sportvereniging met op dit moment ongeveer 300 leden. De klipper ‘Nicolaas Mulerius’, het vlaggenschip van de Rijksuniversiteit Groningen, vormt onze sociëteit. De klipper ligt in het centrum van Groningen, nabij het winkelcentrum ‘Westerhaven’. Elke dinsdag en donderdag vinden op het schip onze borrels plaats. Daarnaast beschikt de vereniging ook over zeven poly-valken en een laser die aan het Paterswoldsemeer liggen.

Vanuit de vereniging nemen veel leden deel aan wedstrijden door het hele land. Als hoogtepunt hiervan de MaydayMatch, het Nationaal Studenten Kampioenschap Matchracen dat jaarlijks door Mayday georganiseerd wordt. Studenten uit heel Nederland komen dan een weekend naar Friesland in de hoop een overwinning te behalen. Matchracen is een bijzondere vorm van wedstrijdzeilen waarbij teams het tegen elkaar opnemen in een duel. Dit is erg spectaculair, dus de MaydayMatch zal veel bekijks trekken.

De KEIweek is de grootste introductieweek van Nederland waar elk jaar ongeveer 4500 eerstejaars aan mee doen. Mayday doet onder andere mee in de KEIparade door de binnenstad, organiseert activiteiten en promoot de vereniging tijdens de KEIweek.

Mogelijkheden

Wat wij als Mayday kunnen bieden is ten eerste naamsbekendheid. Als vereniging bereiken wij veel studenten, uit zowel Groningen als de rest van het land met een variëteit aan opleidingen. Door uw sponsoring support u de watersport. Voor uw bedrijf zijn er veel verschillende mogelijkheden. U kunt denken aan herkenbaarheid van uw bedrijf tijdens een zeilevenement, uw bedrijfslogo op onze website of een stukje promotekst in onze nieuwsbrief die gestuurd wordt naar onze leden. Dit zijn een paar suggesties die mogelijk zijn voor uw bedrijf.

Sponsor worden?

Heeft u interesse in een duurzame samenwerking met G.S.Z. Mayday en/of verdere vragen? Neemt u dan contact op door een e-mail te sturen naar: sponsoring@gszmayday.nl voor een persoonlijk gesprek waarin de mogelijkheden uitgebreid belicht worden. En waarin u zelf natuurlijk ook met voorstellen kan komen.

Onze sponsoren