Maydayly

Maydayly 6 - Praeses

Lieve leden,

Wat leuk dat jullie deze nieuwe Maydayly lezen. Er is de afgelopen tijd veel gebeurd en dus genoeg om over te vertellen.

Zo vond afgelopen vrijdag het lustrumgala plaats. Netjes gekleed reisde iedereen af naar Raalte om een heerlijke avond te genieten van elkaar, de muziek en natuurlijk de drankjes. De locatie was prachtig versierd met ballonnen, lampjes en parels. Anders dan andere jaren, waren er dit jaar ook Awards te winnen in verschillende categorieën. Ik hoop dat iedereen heeft genoten van deze mooie avond en Lustrumcie bedankt voor de organisatie.

Rondom de Nico heeft zich deze maand van alles afgespeeld. Tijdens een motorweekend is er schade gevaren, waardoor de boot onverwachts op de kant moest. Ook liep er nog ander onverwachts onderhoud wat moest worden gedaan. Dit zorgde ervoor dat de borrels even een weekje extern waren. Door het harde werk van onze NM, Kluscie en heel veel andere leden ligt de boot nu gelukkig weer in het water en kunnen we weer genieten van borrels op de boot. Echter vindt er deze week ook een klusweek plaats. Dus moet je je werkverplichting nog doen, komen dan klussen, want de Kluscie kan de hulp goed gebruiken.

Naast dat er veel geklust wordt aan onze mooie Nico wordt er ook weer volop genoten van de borrels. Het is de tijd van de dispuutswervingen, wat ervoor zorgt dat alle disputen, zeilteams en eerstejaars elke dinsdag en donderdag actief aanwezig zijn op de boot om elkaar beter te leren kennen. Ik ben erg benieuwd hoe de nieuwe lichtingen van de disputen en zeilteams eruit komen te zien.

Ook doe ik nog even een blik vooruit. Als je nu naar het weer kijkt, moet je er misschien nog niet aan denken, maar het zeilseizoen komt er alweer aan. Eind maart gaan onze valken te water en zal het zeilseizoen weer beginnen. Om dit te realiseren zal er nog wel geklust moeten worden aan onze kleine vloot. Dit zal worden gedaan van 4 tot 10 maart. Alle hulp is hierbij welkom, dus schrijf je in via de site.

Als laatste wil ik jullie namens het bestuur bedanken voor de afgelopen maanden. Zonder leden geen commissies en zonder commissies geen draaiende vereniging met leuke activiteiten. Om jullie daarvoor te bedanken, vindt er 26 februari een actieve ledendag plaats op de Nico. Hoe dit er precies uit gaat zien, houd ik nog even geheim, maar zet de datum vast in je agenda en houdt de site goed in de gaten.

Veel liefs en tot snel op de borrel!

Jullie Praeses

Afke


09mrt

Maydayly 7 - Abactis

Lieve Leden,   Het is weer eens mijn beurt om deze prachtige maydayly te schrijven. Na het lezen van de ervaringen van al mijn andere...

13jan

Maydayly 5 - Zeilcommissaris

Lieve leden,    Wat gaat de tijd toch snel! Na een decembermaand die druk gevuld was met activiteiten kwam er toch opeens een vakantie...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren