Maydayly

Maydayly 8 - Barcommissaris

Lieve leden,

 

Wat leuk dat jullie deze maydayly lezen. Op dit moment blader ik door de agenda, en wat is er eigenlijk ontzettend veel gebeurd de afgelopen maand. We hebben klusweken gehad. Sas is, samen met de Vlootcie en vele van jullie, al druk bezig geweest met het zeilklaar maken van alle valken! Er is een ontzettend mooi feest neergezet door de Haarklippers en Deorum Maris! De gabbernummertjes die verwerkt waren in de lijst van de DJcie maakten de boot een waar gabberwalhalla. De Nico is na dit feest een stukje doorgevaren aan de Eems. Hier heb ik de Nico van de andere kant, vanaf het water mogen aanschouwen tijdens de Gyas Hunze race (een roeiwedstrijd). Ik heb de conclusie getrokken dat ik het perspectief van hoog, droog en warm op de Nico toch wel echt meer apprecieer. Daarna hebben we onze actieve leden bedankt voor hun inzet het afgelopen half jaar door middel van een geslaagde kannenrace, waarbij de commissies hebben gestreden tot het eind (ook al was de winnaar toch vrij snel al duidelijk). Nogmaals dank voor jullie inzet en enthousiasme allemaal. Zowel voor het afgelopen half jaar, als tijdens de race. Want wat zijn er mooie dingen neergezet!

 

En dan nu… De lenteperiode! We blijven de komende maand niet stil zitten, nee zeker niet. Het zeilseizoen staat weer voor de deur en het is alweer haast tijd om deze deur open te doen. Nog maar heel even voordat de valkjes weer te water mogen en we weer kunnen genieten van het cruisen op het water met de zon in je gezicht. Eindelijk kunnen wij weer eens goed laten zien dat we dus echt wel degelijk een ‘zeil’vereniging zijn! Voor de eerstejaars komt er binnenkort een leuke zeil verrassing aan, dus stay tuned!

 

Liefs, 

Anna 


09mrt

Maydayly 7 - Abactis

Lieve Leden,   Het is weer eens mijn beurt om deze prachtige maydayly te schrijven. Na het lezen van de ervaringen van al mijn andere...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren