Onze sponsoren

Uit onze tap vloeit altijd het heerlijke Heineken bier! Mayday heeft erg goede banden met Heineken. Zo is Heineken altijd erg meedenkend en ook vaak sponsor van verschillende evenementen.

Meer informatie


Gomibo Group is de overkoepelende naam voor de merken Belsimpel, Gomibo, Verifai, Tulip Assist en Gomibo SaaS (Software as a Service). Samen hebben zij één doel: Toegang tot de digitale wereld voor iedereen gemakkelijker maken. Belsimpel werd in 2006 opgericht door Jeroen Doorenbos & Jeroen Elkhuizen, destijds studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen. De telecommarkt was een chaotische markt met de focus op targets in plaats van de klant. Beide Jeroenen besloten de mobiele wereld te veranderen door de klant écht voorop te stellen met een platform waarbij je gemakkelijk kunt vinden wat bij je past: Belsimpel. Inmiddels zijn ze internationaal actief in 30 Europese landen onder de naam Gomibo. Door constant alles te willen verbeteren, legden ze de lat in de competitieve markt steeds hoger. Onze vernieuwende drive is tot op de dag van vandaag niet veranderd. Door altijd te blijven nadenken over hoe iets beter en gemakkelijker kan, blijven we onszelf ontwikkelen en groeit onze organisatie iedere dag. Met inmiddels meer dan zevenhonderd collega’s werken we iedere dag aan een gemakkelijke toegang tot de digitale wereld. Met dit doel voor ogen zijn ook alle verschillende merken van Gomibo Group ontstaan. Inmiddels hebben we 700 gedreven collega’s die het allemaal leuk vinden om een stap extra te zetten en veranderingen te omarmen waarmee we de digitale wereld voor iedereen toegankelijk kunnen maken. Problemen worden opgelost bij de kern en het beste idee telt, of iemand nou in een bijbaan zit of al 10 jaar lang Belsimpel- ervaring heeft. Wil jij samen successen vieren en jezelf ontwikkelen, zo snel als het bedrijf? Kijk dan snel op www.werkenbijbelsimpel.nl . Van flexibele tot studiegerelateerde bijbanen, stages, traineeships en uitdagende startersfuncties binnen vrijwel elk vakgebied: je vindt het midden op de Grote Markt van Groningen.

Meer informatie


Kortings op speciaabier op donderdagen; 50% korting op suppen en sloepjes; Wekelijkse pubquiz op zondagen en woensdagen.

Meer informatie


Heb je binnenkort een themafeest? Kom dan langs bij de Confetti en scoor voor een lage prijs een gave outfit! Check alvast onze website voor leuke ideeën!

Meer informatie


Magic Marine is onze nieuwe zeilkledingsponsor. Magic Marine is alom vertegenwoordigd bij jong zeilend Nederland, van zeilscholen tot studentenzeilverenigingen. Bij dit sportieve merk krijgen onze leden een flinke korting en de mogelijkheid om bedrukte Mayday zeilkleding aan te schaffen.

Meer informatie


Miedema Sails is al een aantal jaren onze vast partner als het gaat over de zeilen van onze zeven valken. Ze zijn gevestigd in Heeg en repareren daar onze zeilen kosteloos waardoor we altijd voorzien zijn van zeilen in goede conditie.

Meer informatie


Je kan je geld wel aan leukere dingen uitgeven dan de vaste lasten, dus vergelijk via Pricewise waar je het goedkoopste uit bent voor je energie, internet en verzekeringen.

Meer informatie


Print a la minute is onze vaste drukker voor posters en ander drukwerk. Je krijgt hier 15% korting als lid van Mayday. Je kunt langsgaan bij de vestiging (hoogstraatje 14A) om daar alles te laten printen.

Meer informatie


Shirt a la minute is onze vaste drukker voor alle algemene Maydaykleding, de commissiekleding, ploegkleding enzovoorts. Leden kunnen langsgaan bij de vestiging (Vismarkt 44) en krijgen 15% korting. We zijn erg te spreken over de service en de kwaliteit.

Meer informatie


Op zoek naar een nieuw kantoor met een passende kantoorinrichting? SKEPP beschikt over het meest actuele aanbod aan kantoorruimte, met voor ieder type bedrijf een geschikt kantoor. Daarnaast is SKEPP de one-stop-shop voor de inrichting van jouw bestaande of nieuwe kantoor. Richt virtueel jouw kantoor in en creëer supersnel jouw droomkantoor!

Meer informatie


Onze sponsoren