Onze sponsoren

Uit onze tap vloeit altijd het heerlijke Heineken bier! Mayday heeft erg goede banden met Heineken. Zo is Heineken altijd erg meedenkend en ook vaak sponsor van verschillende evenementen.

Meer informatie


Heb je binnenkort een themafeest? Kom dan langs bij de Confetti en scoor voor een lage prijs een gave outfit! Check alvast onze website voor leuke ideeën!

Meer informatie


De MKB Cyber Campus is dé plek waar bedrijfsleven, onderwijs, overheden en het Digital Trust Center samen bouwen aan de digitale weerbaarheid voor het MKB. Wij hebben als missie om MKB’ers weerbaar te maken in de strijd tegen de snelgroeiende cybercriminaliteit.

Meer informatie


Magic Marine is onze nieuwe zeilkledingsponsor. Magic Marine is alom vertegenwoordigd bij jong zeilend Nederland, van zeilscholen tot studentenzeilverenigingen. Bij dit sportieve merk krijgen onze leden een flinke korting en de mogelijkheid om bedrukte Mayday zeilkleding aan te schaffen.

Meer informatie


Miedema Sails is al een aantal jaren onze vast partner als het gaat over de zeilen van onze zeven valken. Ze zijn gevestigd in Heeg en repareren daar onze zeilen kosteloos waardoor we altijd voorzien zijn van zeilen in goede conditie.

Meer informatie


Je kan je geld wel aan leukere dingen uitgeven dan de vaste lasten, dus vergelijk via Pricewise waar je het goedkoopste uit bent voor je energie, internet en verzekeringen.

Meer informatie


Print a la minute is onze vaste drukker voor posters en ander drukwerk. Je krijgt hier 15% korting als lid van Mayday. Je kunt langsgaan bij de vestiging (hoogstraatje 14A) om daar alles te laten printen.

Meer informatie


Shirt a la minute is onze vaste drukker voor alle algemene Maydaykleding, de commissiekleding, ploegkleding enzovoorts. Leden kunnen langsgaan bij de vestiging (Vismarkt 44) en krijgen 15% korting. We zijn erg te spreken over de service en de kwaliteit.

Meer informatie


Op zoek naar een nieuw kantoor met een passende kantoorinrichting? SKEPP beschikt over het meest actuele aanbod aan kantoorruimte, met voor ieder type bedrijf een geschikt kantoor. Daarnaast is SKEPP de one-stop-shop voor de inrichting van jouw bestaande of nieuwe kantoor. Richt virtueel jouw kantoor in en creëer supersnel jouw droomkantoor!

Meer informatie


Onze sponsoren