Maydayly

Maydayly 8 - Abactis

Maydayly 8 - Abactis

Lieve Leden,

Afgelopen keer schreef Lars een heel mooi stuk over 2022. Terugblikken op 2022 is nu al verleden tijd want 2023 is aangebroken! Wat gaat Mayday dit jaar doen? Wat staat er op de planning en wat zijn mijn goede voornemens?

De agenda staat bomvol met leuke activiteiten voor het nieuwe jaar. (Of mag ik niet meer het nieuwe jaar zeggen omdat het 17 januari is?). Het Gala komt er aan! De wintersport, het kajuitboot weekend, de H-ALV (voor het bestuur een wat minder leuke activiteit omdat er nog een hoop moet gebeuren voor die tijd), de batavierenrace, actieve ledendag ga zo maar door. Een gevulde agenda voor een hele hoop goede ervaringen in 2023!

Afgelopen week zijn we al goed begonnen met het P!nk feest met het thema gender in de blender. Er was goed uitgepakt met de outfits! De sfeer was na de vakantie gelijk weer terug aan boord van de Nicolaas Mulerius. Er was niet te merken dat de vereniging even vakantie heeft gehad.

Januari is een maand waarin veel mensen goede voornemens hebben. Daarnaast doen ook veel mensen mee met Dry January. Floris heeft samen met de barcie geregeld dat er heerlijke 0.0 biertjes zijn. Wat het allemaal net wat makkelijker maakt! Als goede voornemen doe ik zelf ook mee, althans dat probeer ik. Dit gaat nog niet altijd even soepel. Zo had ik op de OLBe borrel tijdens het mexen ook veel zin in een biertje of twee ;). Gelukkig heb je langer dan 1 maand om je goede voornemens te behalen! 

Een van mijn andere goede voornemens is vooral om veel plezier te hebben in alles wat ik doe! Daarbij hoort ook genieten van leuke ervaringen bij mayday, mijn bestuursjaar en dus toch ook een biertje of twee ;)

Groetjess,

Anna

Abactis


Maydayly 9 - Fiscus
16feb

Maydayly 9 - Fiscus

Lieve leden,   Graag neem ik jullie mee naar een bestuurstaak waar jullie leden vaak van alles over te zeggen hebben. De een heeft er...

Maydayly 7 - Praeses
23dec

Maydayly 7 - Praeses

Lieve leden,   Daar staan we dan. Het einde van 2022 is gekomen. Een jaar waarin veel activiteiten en tradities weer terugkwamen van...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren