Maydayly

Maydayly 1 - Praeses

Lieve leden, 

Op het moment dat ik dit schrijf is het alweer maandagochtend, het begin van een nieuwe week en wat gaan die weken snel voorbij als nieuw bestuur. Één en al rennen, vliegen, hollen, springen, vallen, op je smoel gaan en weer doorgaan. Maar wat is het ontzettend leuk en niks geeft zo’n goed gevoel als de verenging weer actief zien draaien en dat jij daar je steentje aan hebt mogen bijdragen. 

Niet alleen Venturi is aan het rennen en vliegen. Nee ook de Introcie is druk bezig met Mayday aan de nieuwe lichting te laten zien en om hen de tijd van hun leven te bezorgen. Zo ging de introtijd van start met een heerlijk diner, waarna tot in de late uurtjes werd gefeest op de Nico.

Ook het introkamp van afgelopen weekend, waar door zowel de eerstejaars als de ouderejaars ontzettend naar werd uitgekeken was wat mij betreft een groot succes. Dat er wellicht meer is gedobberd en gezwommen dan gezeild, mag de pret niet drukken. Ik kan niks anders zeggen dan: “Introcie bedankt!”

Naast de eerstejaars genieten ook alle andere leden van wat Mayday te bieden heeft. Zo werden de valken de afgelopen tijd met het mooie weer veel verhuurd. Ook zijn alle andere commissies druk bezig hun evenementen voor de rest van het jaar te plannen. Zo ook de Lustrumcie die je overal in de verenging ziet terug komen met promo en de verkoop van merchandise. 

Kortom, ik kan niet wachten op alle leuke activiteiten van aankomende tijd en hoop jullie binnenkort te spreken op de Nico. 

Liefs, 

Jullie Praeses f.t.

Afke 


24okt

Maydayly 2 - Abactis

Hoi lieve leden,   Dit is hem dan, iets later dan gepland, maar bij deze toch mijn eerste Maydayly. Na een eerste maand volgepland aan...

Maydayly 14 - Abactis
02jul

Maydayly 14 - Abactis

Maydayly 14 - Abactis Lieve leden, De zomer is begonnen of toch nog niet helemaal. Voor de ongelukkige ben je nog aan het strijden voor...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren