Maydayly

Maydayly 2 - Abactis

Hoi lieve leden,

 

Dit is hem dan, iets later dan gepland, maar bij deze toch mijn eerste Maydayly. Na een eerste maand volgepland aan intro-activiteiten is de eerste maand van het nieuwe jaar alweer verleden tijd. Een maand vol met activiteiten afgesloten door een geweldig eindfeest! Een eindfeest dat niet alleen het einde betekende van de introperiode, maar tevens ook de prachtige opening van een lustrumjaar was. Een lustrumjaar dat geopend werd met een hele hoop champagne en een prachtig lustrumnummer. Een avond om niet te vergeten zou ik maar zeggen.

Maar we kunnen niet te lang in het verleden blijven hangen, want de tijd vliegt verder met heel veel moois op de planning. De EJC-periode ging van start met een gezellig running-diner onder ploegen. Een avond waarin het bekend raken met ploegen en elkaar centraal staat. Verschillende ploegen hadden zich aangemeld en stonden te springen om hun ploeg te kunnen laten zien aan de eerstejaars.

Daarnaast was het ook alweer tijd voor de eerste ALV, de overdrachts-ALV. De tijd dat wij, bestuur Venturi ingehamerd werden en het roer van Bestuur Zink overnamen. Zij hebben zich met alle liefde afgelopen jaar heeft ingezet voor onze prachtige vereniging en zo goed mogelijk geprobeerd het stokje over te dragen aan ons, bedankt Zink!

Tot snel op de boot! 

Groetjes, 

Tobias


31okt

Maydayly 3 - Fiscus

Lieve leden,  Bestuur Venturi wil jullie nogmaals danken voor het gestelde vertrouwen tijdens de O-ALV. Het daadwerkelijke moment van...

18sep

Maydayly 1 - Praeses

Lieve leden,  Op het moment dat ik dit schrijf is het alweer maandagochtend, het begin van een nieuwe week en wat gaan die weken snel...

Onze sponsoren