Maydayly

Maydayly 14 - Abactis

Maydayly 14 - Abactis

Lieve leden,

De zomer is begonnen of toch nog niet helemaal. Voor de ongelukkige ben je nog aan het strijden voor je hertentamens, succes! Ik schrijf dit nu ook vanuit mijn kamer achter mijn bureau. Er valt toch nog behoorlijk wat te doen voordat de zomer echt kan beginnen. Dan kan ik een automatisch antwoord instellen met “Ik ben op vakantie”. 

Ik moet zeggen dat ik wel behoorlijk moet bijkomen van afgelopen week. De dinsdagavond en woensdagochtend hakken er behoorlijk in. Ik heb het natuurlijk over Welvearend tapt! Wat een mooi feest, complete chaos met een verwarmd zwembad en de DJcie die tot 5 a 6 uur 's ochtends hitjes draait. Vorig jaar heb ik er zelf in dronken staat gestaan tot 6 uur. Nu stond ik aan de andere kant samen met Fenna, nuchter. 

Wat je niet realiseert, er gebeurt op zo'n avond echt heel veel. Van totaal 11 uur verantwoordelijk zijn is dit een kleine samenvatting. AAL die met een boot aankomt en een skelter mee neemt als cadeau voor Welvaerend. Geen werkende toiletten dus er waren dixie’s. Mensen die toch het toilet aan boord hebben gebruikt ook al kon dit niet. Mensen die te dronken waren dus met de Mayday taxi naar huis zijn gebracht. Zoektochten naar verloren sleutels. Welvaerend die tosti’s aan het bakken zijn. Leden die gaan zwemmen met een prachtige zonsopgang. Voldaan ben ik om 7 uur in mijn bed gekropen. 

Afgelopen donderdag hebben wij onze laatste vergadering gehad. Lars had taart en champagne geregeld. Daarna hadden we nog een interview met de Almcie voor de almanak. Dit was super leuk om met z'n zessen terug te kijken naar ons jaar en wat ons boeide. S middags hebben we nog genoten van de bestuurspelen bij de ACLO samen met de andere besturen. Helaas niet gewonnen maar ook niet laatste geworden!

Ondertussen dat wij alles aan het afronden zijn, is Venturi ook al druk bezig. Bijvoorbeeld met het uitzoeken van hun pak. Zullen zij net zo'n mooie gele das kiezen? ;)

Maar leukere onderwerpen dan bestuur. Wat staat er op mijn vakantieplanning?

  • Dagje zeilen met een vriend

  • Familiefeest

  • Verhuizen binnen mijn huis

  • Een week spelweek voor kinderen begeleiden in Appelscha

  • Chilweek op de Nico

  • Sneekweek

Ik zal de notulen van de I-ALV maar snel uitwerken zodat ik ook kan beginnen aan mijn vakantie plannen!!

Groetjes,

Anna


18sep

Maydayly 1 - Praeses

Lieve leden,  Op het moment dat ik dit schrijf is het alweer maandagochtend, het begin van een nieuwe week en wat gaan die weken snel...

Maydayly 13 - Praeses
10jun

Maydayly 13 - Praeses

Lieve leden,    Ik schrijf dit stukje terwijl de trein dwars door het Friese landschap raast. Van Apeldoorn naar Groningen via...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren