Maydayly

Maydayly 18 - Barcommissaris

  • Maydayly
  • 1 minuut (229 woorden)

Lieve Maydayers,

Sinds mijn vorige Maydayly is er alweer zoveel gebeurd. Zo hebben we een paar mooie activiteiten mogen organiseren zoals Pampus Koningsdach. Wat heb ik toen heerlijk genoten van het zonnetje en al die prachtig versierde valken. Met het openen van de terrassen komen ook de borrels van Mayday beetje bij beetje dichterbij. Over 2 weken mogen we hopelijk met z’n allen lekker borrelen bij Stadslab. Ik heb er zoveel zin in om weer leuke borrels voor jullie te organiseren dus hopelijk volgen er snel meer!

Verder ben ik vooral heel druk bezig met de nieuwe website voor Mayday die als het goed is over niet al te lange tijd live gaat. Ik kan echt uren bezig zijn met leuke plug-ins maken en kleurtjes veranderen op de website met de hulp van m’n beste vriend, Google. Ik kan jullie alvast vertellen dat het echt een super gave website gaat worden, al zeg ik het zelf.

Met het openen van de terrassen en de ALV die er weer aankomt begint het toch ook weer steeds drukker te worden. Zo ben ik nu druk bezig met alle marges en prijzen van de bar om dit te kunnen presenteren op de ALV, maar probeer ik ook zoveel mogelijk van het zonnetje te genieten op het terras en op het water.

Ik hoop jullie snel weer te zien!

Liefs.


24mei

Maydayly 19 - Praeses

Lieve lezers!   Een maydayly schrijven is altijd een heerlijke manier om weer even terug te halen wat voor mooie dingen je de afgelopen...

01mei

Maydayly 17 - Commissaris Nicolaas Mulerius

Na het heugelijke nieuws in de vorige maydayly van onze zeilco en de vele evenementen die al geweest zijn is het jullie vast niet...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren