Maydayly

Maydayly 5 - Zeilcommissaris

Lieve leden, 

 

Wat gaat de tijd toch snel! Na een decembermaand die druk gevuld was met activiteiten kwam er toch opeens een vakantie waarin Mayday, naast winterwaddenweek, een tijdje stil lag. 

In de vakantie konden we nog heerlijk nagenieten van SinterkAALs, Winterwelvaart en Stout Kerstdiner. Kortom: terugkijken naar een maand vol met leuke activiteiten in heerlijke decembersfeer. 

Gelukkig duurde de rust niet lang, deze week kon iedereen tussen de tentamendrukte door genieten van een fantastische DiMiBo georganiseerd  door de LustrumCie, een NiCook en een DjCie feest, en dat allemaal met het heerlijke Heineken uit de tap. 

Maar ook alles wat achter de schermen gaande is, is weer van start gegaan. Commissies hebben hun eerste vergaderingen van 2024, en zijn weer druk bezig met het organiseren van allerlei leuke activiteiten en klusmomenten. Ook wij als bestuur hadden maandagochtend de eerste vergadering van het jaar. Na elkaar twee weken niet te hebben gezien, begon deze vergadering met het uitgebreid babbelen over hoe onze vakanties waren. Vervolgens was het, zoals gewoonlijk,  een vergadering vol met ingekomen stukken en het delen en overleggen van plannen voor de komende weken. Nu, aan het eind van de week, kan ik wel zeggen dat we weer allemaal weer volledig gewend zijn aan zowel de dagelijkse bezigheden als het van hot naar her toe vliegen. 

Binnenkort staat er veel leuks op de planning, zo kijk ik rijkhalzend uit naar onder andere het kajuitbootweekend wat razendsnel vol zat, en de lustrum week waarvan de activiteiten inmiddels bekend zijn gemaakt. 

Wij willen als bestuur iedereen die zich keihard inzet voor de vereniging om alle activiteiten van afgelopen periode en de komende tijd nog heel erg bedanken! Jullie enthousiasme is heerlijk om te zien!

Namens bestuur ook allemaal heel veel succes met alle tentamens de komende tijd! 

Liefs, 

Saskia 


14feb

Maydayly 6 - Praeses

Lieve leden, Wat leuk dat jullie deze nieuwe Maydayly lezen. Er is de afgelopen tijd veel gebeurd en dus genoeg om over te vertellen. Zo...

04dec

Maydayly 4 - Commissaris Nicolaas Mulerius

Lieve leden, Het is alweer even geleden dat de laatste Maydayly online kwam. In de tussentijd is er ontzettend veel gebeurd op de...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren