Maydayly

Maydayly 19 - Praeses

  • Maydayly
  • 2 minuten (405 woorden)

Lieve lezers!

 

Een maydayly schrijven is altijd een heerlijke manier om weer even terug te halen wat voor mooie dingen je de afgelopen tijd hebt beleefd! Afgelopen tijd werd het weer een stuk drukker voor het bestuur. Mede omdat we druk bezig zijn met de nieuwe app en website, we wat kleine bootcomplicaties hadden en omdat we bezig waren met de zoektocht naar een nieuw bestuur. Maar ook omdat we langzaam steeds weer meer mogen; wat zo ontzettend fijn is! Zijn wij even blij dat wij een sportvereniging zijn en bijna alle maatregelen voor het sporten eraf zijn! Ook openen we vanaf volgende week ons terras; mag dit bestuur ook eindelijk een keertje verantwoordelijk zijn op borrels! De voorspellingen voor de maatregelen zijn ook heel erg gunstig, dus we kijken heel erg uit naar de laatste maanden van ons bestuursjaar en hopen het nog heerlijk met iedereen te mogen afsluiten!

 

Een jaar bestuur doen klinkt ontzettend lang wanneer je eraan begint, maar het voelt echt alsof we nog maar net begonnen zijn. Echter is het zo raar om te bedenken dat er alweer een nieuw bestuur staat te poppelen om volgend jaar het roer over te mogen nemen. En wat ben ik blij met het volgende bestuur! Wat een ontzettend enthousiaste groep leden en wat hebben ze leuke plannen! Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat we volgend jaar een fantastisch jaar gaan hebben met z’n allen! En ik heb natuurlijk ontzettend veel zin in het overdrachtsweekend; ook al ben ik bang dat zij daar niet zo naar uitkijken als het huidige bestuur doet. Maar echt waar bestuur f.t. het is het allemaal waard!

 

Verder zijn wij druk bezig met de laatste beleidspunten om het jaar mooi af te kunnen sluiten. Begin juni vindt de ALV plaats waarop wij (hopelijk) aan iedereen de nieuwe site en app mogen presenteren. We zijn dan inmiddels ook wel echt programmeurs geworden! HTML linkjes kopiëren, teksten herschrijven en mooie plaatjes kiezen voor de pagina’s; iets wat ik nog nooit gedaan had en dan ook wel echt af en toe ontzettend frustrerend was, maar wat is het een mooie site geworden. Hopelijk hebben wij dan eind juni het meeste afgerond en kunnen we daarna heerlijk met het bestuur op vakantie! Alleen nog maar fijne dingen om naar uit te kijken!

 

Heel veel liefs en hopelijk tot snel bij alle (zeil)activiteiten of op ons terrasje!


14mei

Maydayly 18 - Barcommissaris

Lieve Maydayers, Sinds mijn vorige Maydayly is er alweer zoveel gebeurd. Zo hebben we een paar mooie activiteiten mogen organiseren...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren