Maydayly

Maydayly 11 - Commissaris NM

Maydayly 11 - Commissaris NM

Het zeilseizoen is eindelijk weer begonnen!

We hebben er lang op moeten wachten, maar dan is het toch echt eindelijk zo ver. De valken gaan weer het water in, de Nico is weer in Zoutkamp te vinden en de Cats zijn opgetuigd. Mijn handen kriebelen weer om lekker te gaan zeilen en op het water te zijn (of is dat toch schurft…).

Om het seizoen af te trappen zijn we weer met grote getale naar Lemmer afgereisd om het Kajuitbootweekend te vieren. Een samenvatting van dit prachtige weekend is ook op de site te vinden. Het was een magisch gevoel om op de zondag over het IJsselmeer te blazen en alle brakke hoofdjes weer tot leven te zien komen. Nogmaals, Polycie bedankt!

Als NM ben ik momenteel heel veel bezig met het plannen van onderhoud aan de Nico in de vorm van de werfbeurt! Er moet veel gebeuren, maar ik heb er wel heel erg veel zin in. Het is heel interessant om te zien hoeveel verschillende mensen je nodig hebt om een project werkelijkheid te laten worden. Het is een grote legpuzzel die goed uit moet komen, maar waar de puzzelstukken steeds van vorm veranderen. Hopelijk kunnen we zometeen weer genieten van een gerepareerde Nico die met vol tuig over het wad heen blaast!

Ook kijk ik de laatste tijd uit naar wat er allemaal nog komen gaat. De zomer komt steeds dichterbij en daarmee het begin van het lustrumjaar! Ik ben heel benieuwd wat dit ongetwijfeld ludieke jaar met zich mee zal brengen en wat er allemaal voor ons te wachten staat. Vergeet niet op 21 april langs te komen op de Nico voor de themabekendmaking van de Lustrumcie ;) 

Als laatste zijn we ook al bezig met komend jaar, namelijk met het zoeken van een nieuw bestuur! Lijkt het jou nou leuk om deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan bij de Sollcie! Twijfel je nog of heb je behoefte aan meer informatie? Benader dan een van de bestuursleden om een dagje mee te lopen of om een keertje samen een kop koffie te drinken. 

Goed, dat was hem weer voor nu. Geniet van al het vertier op en rond het water, vergeet niet te hydrateren en maak er een mooi voorjaar van!

Zeilende groet,

Marijn

 

 


02mei

Maydayly 12 - Barcommissaris

Maydayly 12 - Barcommissaris Het is weer zomer! Vogels fluiten, en iedereen is blij op straat. Hoge hakken, blote kuiten, we gaan weer...

22mrt

Maydayly 10 - Zeilcommissaris

Maydayly 10 - Zeilcommissaris   Jeeeeeeeetje wat duurt die winterstop lang zeg! En wat moet je als Zeilcommissaris eigenlijk doen als al...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren