Maydayly

Maydayly 3 - Fiscus

Lieve leden, 


Bestuur Venturi wil jullie nogmaals danken voor het gestelde vertrouwen tijdens de O-ALV. Het daadwerkelijke moment van overdracht gevat in de inhammering tijdens deze ALV werd ervaren als een emotioneel afscheid vol kansen maar ook gemis van het vertrouwde Zink. We willen bestuur Zink des te meer danken voor de overdrachtsperiode en al hun (toekomstige) (on)gevraagde adviezen!


Verder heeft er nog een wisseling van de wacht plaatsgevonden de afgelopen twee weken: de EJC draait op volle toeren en neemt daarmee de Introcie over! Het running diner was een succes evenals de cocktail Walk.
Al was ik persoonlijk niet aanwezig op deze evenementen heb ik verscheidende beelden van het Running Diner mogen ontvangen (via mijn ploeg e.d.). Het water liep mij in de mond! Tevens zag ik op de bewuste donderdagavond van de cocktailwalk voldoende eerstejaars- en EJC-leden zwalkend de Peperstraat bestieren nadat de externe borrel vermoedelijk op zijn eind was gelopen. Ook de berichten van de volgende morgen logen er niet om: “Ik ben eigenlijk best brak van die cocktails”, waarna het gesprek vervolgde met “Vind je het gek?”. Kortom, voldoende indicaties om deze avonden tot legendarisch te promoveren!

 

Daarnaast heeft de B-ALV plaatsgevonden waarin veel relevante knopen zijn doorgehakt. Na de peiling op de I-ALV is er een definitieve contributieverhoging en is de werkverplichtingsboete verhoogd om de opvulling van deze uren te bevorderen. Op verzoek van de ALV is ook de minimale donateursbijdrage verhoogd.

 

Tot slot, is het race-seizoen weer in volle gang! Met dank aan grote inspanningen en acuut motoronderhoud kunnen wij hier toch aan meedoen. De Klipperrace heeft plaatsgevonden. Helaas werd het zeilevenement op
zondag afgelast maar zaterdag is er fantastisch gezeild. Deze bewuste dag zijn wij 7e (van de 17 deelnemers) geworden binnen de A-klasse: een resultaat om trots op te zijn! We zien uit naar de Brandarisrace en hopen het resultaat (1 e ) van vorig jaar door te zetten.

Zie jullie snel!


Groeten!

Marijn


04dec

Maydayly 4 - Commissaris Nicolaas Mulerius

Lieve leden, Het is alweer even geleden dat de laatste Maydayly online kwam. In de tussentijd is er ontzettend veel gebeurd op de...

24okt

Maydayly 2 - Abactis

Hoi lieve leden,   Dit is hem dan, iets later dan gepland, maar bij deze toch mijn eerste Maydayly. Na een eerste maand volgepland aan...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren