Maydayly

Maydayly 2 - Abactis

Hoii lieve leden,

Hier mijn eerste maydayly. Wel gek hoor om nu zelf eentje te schrijven in plaats ze altijd te lezen. Het leek altijd zo ver weg bestuur bij Mayday en dan doe je het zelf ineens. 

De afgelopen twee weken waren behoorlijk druk. Je bent bezig met je dagelijkse taken maar ondertussen nog alles aan het  uitzoeken en leren. Daarnaast wil je actief blijven bij Mayday. Ik ben ook nog steeds Anna en lid bij Mayday. Ik heb vorige week bijvoorbeeld ook mijn ploeg Adtlantis weer voor het eerst gezien na de zomer. Het was super gezellig en heerlijk bij gekletst. Maar bestuur combineren met alles is even wennen. Tot nu toe wel echt genoten van “bestuur zijn. We zijn natuurlijk nog niet ingehamerd. Kijk heel erg uit naar de O-ALV om samen met Zink aan het roer te staan.

Met het bestuur hebben we dinsdag gekookt voor het running diner van de introcie. Heel leuk om in kleine groepen de sjaarzen te leren kennen. In de keuken bij ons ging het alleen wat minder soepel ;) Beetje verbrande geurtjes en veel grappen die bij elkaar werden uitgehaald. De sjaarzen waren gelukkig positief over het eten! Nu nog geloven dat het ook echt zo was ;)

We hebben afgelopen week een succesvolle commissiemarkt gehad. De commissie hebben volle interesse lijsten met enthousiaste leden. Heel leuk om te zien al de leden die enthousiast zijn om hun steentje bij te dragen aan Mayday.

Ook was er de eerste Nicook van het jaar met een groot djcie feest. Het begon voor mij ‘s middags helpen met koken en alle voorbereidingen doen. We hebben heerlijke poké bowls gegeten! Tot mijn verbazing werd er op de kade touwtje gesprongen door leden tijdens de borrel. Ik heb er met veel plezier naar gekeken. Mooi hoe er altijd wel dingen gebeuren wat je nooit had kunnen voorspellen. 

Naast alle leuke activiteiten zijn wij druk bezig met het beleid afronden en het voorbereiden op de ALV’s. Dus ik zou ook maar gauw weer verder met mijn to do lijst!

Groetjess,

Anna


12okt

Maydayly 3 - Fiscus

Maydayly 3 - Fiscus Lieve leden, Het is eindelijk zover… Wij mogen onszelf bestuur h.t. noemen! Vorige week woensdag vond de O-ALV...

Maydayly 1 - Praeses
13sep

Maydayly 1 - Praeses

Mooie leden,   Het is best gek, de start van zo’n bestuursjaar. Ineens heb je de touwtjes in handen, met een volle mailbox en een...

Onze sponsoren