Maydayly

Maydayly 9 - Fiscus

Hallo allemaal!

De vereniging heeft weer een interessante tijd achter de boeg, de winterdip wordt goed gebruikt om het zeilen weer volop door te zetten komend seizoen. De toekomstdromen over de cat, de zwaardboot en het skûtsje worden gaandeweg realiteit.

De toekomst van het skûtsjesilen binnen Mayday wordt namelijk al jaren onderzocht. Nadat het plan van het kopen van een Skûtsje na een weloverwogen proces niet zijn doorgang heeft kunnen vinden, werd het steeds moeilijker dit prachtige Friese zeilen in de vereniging te houden. Met een nieuwe insteek, namelijk een samenwerking tussen ons, oud-leden en anderen met hart voor de zaak, ziet de toekomst er gelukkig weer rooskleurig uit. Het moment dat we, naast de Nico en de valken, ook met cats, zwaardboten en het Skûtsje het water op gaan komt zo steeds dichterbij. Het wordt een topzomer.

De vorige Maydayly die ik mocht schrijven was in een tijd dat we weer meer konden zeilen en zuipen. Het is me een genoegen te mogen schrijven dat die tijd er nu weer aan gaat komen. Ik kan niet wachten tot we weer op volle toeren draaien. In de wandelgangen hoor je al de eerste geluiden over de komende activiteiten en borrels, dus houd de agenda goed in de gaten!

Tot slot, na een lange zoektocht hebben we eindelijk weer een kantoor. Voor verenigingszaken en andere gezelligheid zijn jullie vanaf nu welkom aan Pottebakkersrijge 3. 

Floris


06feb

Maydayly 10 - Zeilcommissaris

Ahoy luitjes!    Ut gaot deur (vertaling: ‘It giet oan’)! Mayday mag de roefdeuren weer openen voor de leden, Dafne is uit haar...

Madayly 8 - Abactis
11jan

Madayly 8 - Abactis

Lieve leden,  Allereerst wil ik jullie nog een gelukkig nieuwjaar wensen! Ik hoop dat jullie allemaal een hele fijne kerstvakantie...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren