Maydayly

Madayly 8 - Abactis

Lieve leden, 

Allereerst wil ik jullie nog een gelukkig nieuwjaar wensen! Ik hoop dat jullie allemaal een hele fijne kerstvakantie hebben gehad en net zoals ik weer zo hard genoten hebben van al het lekkere eten en drinken dat jullie nu ook last hebben van de bijhorende kerstkilo’s. Helaas ziet het er nog niet naar uit dat we dit er binnenkort af kunnen gaan sporten door lekker weer te gaan zeilen of mee te varen op de Nico. Maar ik ga het lekker niet over corona hebben in deze Maydayly want daar horen we al genoeg over. Even weer een terugblik op wat er afgelopen weken gebeurd is. 

Twee weken voor de kerstvakantie maakte de EJC de ploeg van het jaar bekend. Het was weer een erg spannende strijd en zoals altijd zijn er weer drie ploegen erg dicht bij elkaar geëindigd. De uiteindelijke winnaar bleek Foktop te zien, gefeliciteerd! Ik kan mij nog goed herinneren dat ik met Ruimschoots (bijna) ploeg van het jaar werd in 2019. 
Ondertussen was ik in deze weken druk bezig met de laatste administratieve taakjes voor de ACLO ledenadministratie. Gelukkig heeft zo goed als iedereen uiteindelijk naar mij geluisterd en optijd een ACLO kaart gekocht, nog bedankt daarvoor! 
Ook is de ledenadministratie bij Watersportverbond weer volledig op orde, iets wat best wat tijd gekost heeft. Zo kan iedereen weer wedstrijden zeilen en blijven de kades goed onderhouden dankzij onze bijdrage. 

Een week voor de kerstvakantie hielden we met het bestuur een grote garagesale voor 3FM serious request. Uit de berging hadden we heel veel oude Maydaykleding en SLAM zeilkleding opgeduikeld. Ook waren er spannende surprise pakketjes te bestellen en werden er kluiverboomplankjes verkocht voor een nieuwe halfwinder. Er werd erg enthousiast gereageerd op deze veiling en uiteindelijk hebben we 794 euro opgehaald voor 3FM serious request en 585 euro voor een nieuwe halfwinder! Bedragen waar we erg trots op zijn! 

In de kerstvakantie heb ik voor het eerst sinds augustus even vrij genomen van Mayday (op twee dagen na) en genoten van de rust en het niks doen. Door deze break ben ik weer volledig opgeladen en ik heb erg veel zin om de vereniging weer open te gooien en veel leuke dingen te doen, hopelijk kan dit snel weer! 

Groetjes van jullie favoriete abactis, 

Elza


23jan

Maydayly 9 - Fiscus

Hallo allemaal! De vereniging heeft weer een interessante tijd achter de boeg, de winterdip wordt goed gebruikt om het zeilen weer volop...

20dec

Maydayly 7 - Praeses

Heey lieve leden, Terug van weggeweest is hier de nieuwe maydayly. Er is de afgelopen maand ontzettend veel gebeurt, maar ook weer niet....

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen