Maydayly

Maydayly 7 - Praeses

Heey lieve leden,


Terug van weggeweest is hier de nieuwe maydayly. Er is de afgelopen maand ontzettend veel gebeurt, maar ook weer niet. We hebben 3 verschillede soorten lockdown gehad de afgelopen weken. Eerst tot 20 uur, toen tot 17:00 uur en nu de hele tijd. Ik wil jullie graag mee nemen in dit verhaal in 3 verschillende hoofdstukken:


20:00 uur:
We kwamen met het bestuur bijelkaar om deze nieuwe situatie te bespreken. We konden de boot maar tot 20:00 uur gebruiken, dit zorgt natuurlijk voor bepaalde beperkingen maar dat hield ons niet tegen om alsnog de vereniging wat te bieden. Zo kwamen we op het idee om een filmmarathon te organiseren wat een groot succes bleek te zijn. Misschien wat voor de toekomst! 
En omdat we natuurlijk maar tot 20:00 uur hadden is het meer dan logisch om de borrel dan maar een keer extra vroeg te laten starten. Bij deze eerste daydrinkborrel is er heerlijk gezellig van 12:00-20:00 geborreld op de boot. HECTOOORRR!


17:00 uur:
Vreselijk, het is opeens maar tot 17:00 uur open allemaal. Dit zorgt natuurlijk voor  dat er nog minder mogelijk is. Ook is de 1,5 meter erop gegaan dus passen er nog minder mensen op de nico... Wel is er een nicook wel doorgegaan! Maar dan een afhaal variant. Dit was volgens de deelnemers een groot succes. Volgens de recentie van de abactis was het een heerlijk stoofpotje. Om de leden in deze barre tijd toch niet helemaal niks te bieden was er op donderdag alsnog een variant van de MiBoot. Hier konden mensen op 1,5 meter alsnog lekker borrelen. De leden hadden zelfs hun eigen voetbaltafelspel meegenomen voor extra vermaak.
Daarnaast was afgelopen weekend een variant van winterwelvaart. Op zaterdag hebben de stadjers op de Nico kunnen genieten van leuke bandjes, workshops en gluhwijn en een abstracte theater act. Helaas duurde dit maar 1 dag..


geen uur:
Een nieuwe lockdown is ingegaan. De Nico moest vanaf afgelopen zondag helemaal dicht. Dit ging dus ten koste van de laatste dag winterwelvaart. Dus ik zou zeggen: neem een voorbeeld aan de beren. Ga lekker in een winterslaap, en ontwaak weer op 13 januari in de hoop dat een verlenging van de lockdown niet nodig is.

Groetjes,

Jullie P,

Marten
 


Madayly 8 - Abactis
11jan

Madayly 8 - Abactis

Lieve leden,  Allereerst wil ik jullie nog een gelukkig nieuwjaar wensen! Ik hoop dat jullie allemaal een hele fijne kerstvakantie...

Maydayly 6 - Barcommissaris
22nov

Maydayly 6 - Barcommissaris

Jaa en nu ook mijn eerste Maydayly! En wat een week wat een week.. Nieuwe maatregelen! Wij waren er als bestuur van overtuigd dat we...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen