Verhuur

Valkverhuur

Reserveer hier je valk of laser. Boten kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren gereserveerd worden via de site. Ben je hiervoor te laat, bel dan naar de Zeilcommissaris: 06-31233083

Reserveren van een valk mag vanaf KB CWO 1+ of BBC (die bij Mayday is behaald). 

Reserveren van de laser mag vanaf KB CWO 3 en ZW CWO 2. Neem hierbij altijd iemand mee, of zorg ervoor dat iemand je in de gaten houdt op het water. Dit is belangrijk voor je eigen veiligheid!

Kosten per dagdeel valk:
Lid €15
Olbe €20

Kosten per dagdeel laser:
Lid €10
Olbe €15

Houd er rekening mee dat KB-CWO 2 tot en met een windkracht van 3 bft mag varen. Wanneer er meer wind voorspeld is, kan je reservering geannuleerd worden.

Houd er rekening mee dat ZB-CWO 2 (of in overleg met de zeilcommissaris) tot en met een windkracht van 3 bft mag varen. Wanneer er meer wind voorspeld is, kan je reservering geannuleerd worden.

Door de maatregelen rondom COVID-19 is er een protocol opgesteld, door akkoord te gaan met de boothuurvoorwaarden, ga je ook akkoord met de inachtnemening van onderstaand protocol.

Covid-19 protocol boot huren

  1. Bij ziekteverschijnselen zoals: verkoudheid, een loopneus, niezen, keelpijn, een lichte hoest of koorts/verhoging boven de 38 graden Celsius is een valk gebruiken niet toegestaan.
  2. Ook als huisgenoten klachten hebben of ziekteverschijnselen vertonen is een valk huren niet toegestaan. 
  3. Raak elkaar niet aan, dus schud geen handen of iets dergelijks en nies of hoest in de binnenkant van je elleboog.
  4. Maximaal vier mensen per valk is toegestaan. En 1 persoon per laser.
  5. Neem, indien mogelijk ook op de valk, zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand in acht.
  6. Daarbij vormen de afzonderlijke valken bubbels, er mag niet gewisseld worden van valk en de groepjes blijven afzonderlijk van elkaar.
  7. Maak na afloop de valk grondig schoon met de borstel en het sop dat op de kade aanwezig is.
  8. Voor en na het gebruik van verenigingsmateriaal is handen wassen verplicht (wasbak naast tuinslang bij Vooronder).
  9. Verlaat het terrein onmiddellijk zodra je huurtijd om is, er is extra tijd tussen de huurtijden om contact tussen verschillende huurders te vermijden.
  10. Kom niet eerder dan 15 minuten voor de huurtijd naar VWDTP.

Busverhuur

Kijk in de agenda wanneer de bus beschikbaar is en dien vervolgens een verzoek in via de mail (fiscus@gszmayday.nl). De fiscus geeft zo snel mogelijk antwoord.

We hebben een parkeervergunning voor de Schildersbuurt. Als er geen plek is op de plaatsen (A-weg) die zijn aangegeven kun je de bus dus parkeren in de Schildersbuurt.

Parkeren van de Maydaybus

Het volgende kaartje laat zien waar de bus wel (groen) en niet (rood) geparkeerd mag worden. Let hier goed op!

Aweg-parkeerkaart-Maydaybus-260x260.png

Onze sponsoren