Zwerfweek - 22 t/m 28 aug

Over dit evenement

Categorie
Polyesterzeilen
Datum en tijd
22 aug. 2022 12:00 - 28 aug. 2022 12:00

Zwerfweek - 22 t/m 28 aug

Lieve leden,

 

Dit jaar zal de zwerfweek van maandag 22 augustus t/m zondag 28 augustus plaatsvinden. Mocht je nog geen plannen hebben in deze week van de zomervakantie ga dan vooral mee!!

 

Wat is de zwerfweek?

Tijdens de zwerfweek is het idee dat je met een eigen samengestelde groep een zeilboot regelt via familie, vrienden, huurbedrijf, etc. Alle groepen zijn zelf verantwoordelijk voor een schipper en een boot! Met zoveel mogelijk boten vanuit Mayday gaan we als groep een week lang zeilen in de omgeving van Friesland. Er wordt een startpunt afgesproken en verder wordt er dagelijks met de groep overlegd wat de nieuwe bestemming zal worden, afhankelijk van weer en wind. Een hele relaxte week dus vol gezelligheid met Maydayers en lekker zeilen, wat wil je nog meer?! 

Mocht je mee willen dan vragen we je om deel te nemen aan de groepsapp. In de groepsapp zal een document geplaatst worden waarin je jezelf kan aanmelden voor de zwerfweek!

Wil je graag mee, maar heb je geen groep? Neem dan deel aan de groepsapp en zet je naam dan alsnog op de lijst in het document. Wie weet is er een plekje vrij op een andere boot!

Voor vragen kan er gemaild worden naar polyestercommissie@gszmayday.nl 

We zien jullie graag terug in de groepsapp en op het water! 

Liefs de Polycie

Link naar groepsapp

https://chat.whatsapp.com/LgNXK79qbaNK1z3PeNED8M