PW - 31 mei

Over dit evenement

Categorie
Polyesterzeilen
Datum en tijd
31 mei 2023 16:30 - 18:00
Locatie
VWDTP, Meerweg 227 Haren

PW - 31 mei

De PW competitie komt er weer aan! Wil jij graag de competitie aan gaan met je mede-maydayers of wil je gewoon kennis maken met wedstrijdzeilen, schrijf je nu in!

De wedstrijden worden gehouden op het Paterswoldsemeer bij VWDTP. Iedereen die mee wil doen, mag meedoen in groepjes van 3 (of 2), de enige voorwaarde is dat de schipper minimaal CWO 2 heeft. Als je mee wilt doen, schrijf jezelf in, geef aan bij wie je in de boot zit en wie er schipper is. Mocht je geen compleet team hebben, laat een reactie achter.

 

De PW competities zijn natuurlijk niet gewoon alleen maar losse wedstrijdjes, er valt namelijk ook een titel te behalen!

Er zijn dit jaar drie klassementen waaronder je mee kan doen tijdens de PW’s.

In het eerste klassement vaar je voor de titel van PW Meister. Om PW meister te worden moet je ervoor zorgen dat jij zo veel als mogelijk wedstrijden hebt gewonnen. Wil jij deze prachtige titel behalen? Zorg er dan voor dat je zoveel als mogelijk wedstrijden mee doet.

Het tweede klassement waarvoor je kan strijden is het zeilteam klassement. Hierbij vaar je mee voor een sociaal verband binnen mayday. Denk aan dispuut, ploeg of bestuur. Hiervoor hoef je niet op dezelfde boot te zitten, maar worden alle punten die elk individu behaald bij elkaar opgeteld. Wil je ook met dit klassement winnen? Zorg dat jij zo veel als mogelijk dispuut- of ploeggenoten mee laat doen!

Het laatste klassement is het CWO II klassement. Dit klassement is voor alle mensen die dit jaar (dus ook voorjaarscursus van vorig jaar) hun CWO II hebben behaald. Om mee te doen voor dit klassement mag iedereen in je boot maximaal CWO II hebben.

Je kan voor alle klassementen tegelijkertijd meedoen.

De eerste wedstrijd vindt plaats aan het einde van het PW trainingsweekend en over april en mei zijn nog 5 wedstrijden verspreid.

Vragen over de klassementen? Stuur een mail naar polycie@gszmayday.nl

 

Doe je mee? Schrijf je nu in!

 

Waar: VWDTP – Meerweg, Haren

Voorwaarden: schipper met minimaal CWO 2 

Kosten: €7,50,- p.p.

Tijd: 16:30 palaver, 17:00 start

De bootverdeling: De verdeling wordt rond 13:00 de dag van de PW bekend in een opmerking onder het evenement op de site en in de app.  

Vragen: polycie@gszmayday.nl

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren