PW - 18 mei

Over dit evenement

Categorie
Polyesterzeilen
Datum en tijd
18 mei 2022 17:00 - 19:30
Locatie
VWDTP

PW - 18 mei

De PW competitie komt er weer aan! Wordt het dit jaar jouw moment om te shinen en PW meister te worden? Geef je dan op voor de wedstrijden! Weet je niet precies wat je van een wedstrijd kunt verwachten, 6 april is er een PW-trainingsmoment (zie de site of de app voor meer info). De wedstrijden worden gehouden op het Paterswoldsemeer bij VWDTP. Iedereen die mee wil doen, mag meedoen in groepjes van 3 (of 2), de enige voorwaarde is dat de schipper minimaal CWO 2 heeft. Als je mee wilt doen, schrijf jezelf in, geef aan bij wie je in de boot zit en wie er schipper is. Mocht je geen compleet team hebben, laat een reactie achter!

Verder gaan we weer wisselen van boten tussen de wedstrijden. Als je je opgegeven hebt, kun je de verdeling van de boten rond 13:00 uur de dag voor de PW vinden in een opmerking onder het evenement op de site en in de app!

Praktische informatie:

·       Waar: VWDTP – Meerweg, Haren

·       Voorwaarden: schipper met minimaal CWO 2 

·       Kosten: €7,50,- p.p.

·       Tijd: 17:00 palaver, 17:30 start

·       De bootverdeling: We gaan weer wisselen van boten tussen de wedstrijden! De verdeling wordt rond 13:00 de dag van de PW bekend in een opmerking onder het evenement op de site en in de app.  

·       Vragen: polycie@gszmayday.nl

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen