Kajuitbootweekend - 24 t/m 26 maart

Over dit evenement

Categorie
Evenementen
Datum
24 - 26 mrt. 2023
Locatie
IJsselmeer

Kajuitbootweekend - 24 t/m 26 maart

Het leukste weekend van het jaar is weer daar, kajuitbootweekend 2023! Dit jaar vindt het plaats op 24 t/m 26 maart 2023. Kajuitbootweekend is een weekend waarbij wij samen gaan zeilen over de Friese wateren. Daarnaast wordt er gechillt, gezwommen, geborreld en feest gevierd. Kortom, een heel gezellig en leuk weekend! 

 

Dit weekend wil je niet missen, dus schrijf je samen met je ploeggenoten/dispuut/zeilteam/commissie of mayday-vrienden in! De boten zijn 6 of 8 persoons, waarvan één iemand bevoegd moet zijn als schipper. Dit betekend dat je minstens één week ervaring moet hebben als zelfstandige schipper op een kajuitboot. Lukt het niet om een groepje bij elkaar te krijgen, geeft niets, schrijf je in en stuur ons een mailtje, dan kijken wij of er ergens plek is. 

 

Wees er snel bij, want vol = vol! Ook even belangrijk om te weten: de tien-dagen regeling geldt niet voor dit evenement. Dit in verband met de bootverhuur. Als jij je inschrijft gaan wij ervan uit dat je ook echt kan, lukt het toch niet om erbij te zijn dan wordt de eerstvolgende op de wachtlijst ingeschreven. Sta je op de wachtlijst en kun je toch niet meer, vergeet je dan niet uit te schrijven!

 

Praktische informatie:

Waar: vertrek Lemmer

Wanneer: 24 t/m 26 maart 2023

Kosten: €75,-  euro, dit is excl. eten en drinken

Thema: wordt nog bekend gemaakt 

 

Verdere informatie volgt later nog in een uitgebreide mail. 

 

Stuur je bootindeling naar polycie@gszmayday.nl. In deze mail ook graag vermelden wie de schipper van de boot is. 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren