Studenten Matchrace Startschip

Over dit evenement

Categorie
Polyesterzeilen
Datum
26 - 28 mei 2023
Locatie
Sneek

Studenten Matchrace Startschip

ER ZIJN 4 INSCHRIJVINGEN MOGELIJK!

 

Voor het weekend van 26-28 mei zijn wij als Matchrace commissie op zoek naar mensen die het leuk vinden om samen met de umpires (scheidsrechters) de Matchrace wedstrijd in Sneek te helpen leiden. Dit doe je vanaf het startschip. Je gaat mee tegen een gereduceerd tarief (helft van het inschrijfgeld dus 37.50eu) en mag daarvoor genieten van het ontzettende mooie weekend en betaalt alleen mee aan overnachtingskosten en eten. Je hijst de wedstrijd vlaggen en timet de wedstrijden op het startschip en leert zo hoe het is om aan de andere kant van de wedstrijd te staan. Je hebt geen (zeil)voorkennis nodig, we zullen je voorbereiden tijdens de voorbespreking op vrijdagavond! Verder zal je aan comfort niks ontbreken dit jaar op het startschip :-) 

 

Op vrijdagavond en zaterdagavond zijn er twee mooie feesten op de Nico, die aan het starteiland in Sneek zal liggen. Op de zaterdag en zondag worden de wedstrijden gevaren. Voor de startschip leiding zal er geholpen worden in shifts en in duo's. Als je het leuk vindt, mag je je dus met een partner opgeven, maar je kan je ook gewoon zelf opgeven. 

 

Wat doe je als je geen shift hebt? Je bent niet de hele tijd op het startschip (mag wel!!), maar kan je ook mee varen met de umpires en op de Nico (tribune) mee helpen of de wedstrijd bekijken. Ook zal je genoeg tijd hebben als startschip leiding om ook enorm uit brakken aan dek! 

 

Neem ook een kijkje op de website van de Studenten Matchrace voor een impressie van het weekend: https://studentenmatchrace.nl/fotos/ 

 

Als je vragen hebt, of dat je één dag bijvoorbeeld mee wil ipv twee, mail ons vooral op: nskmatchracen@gszmayday.nl

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren