Maydayly

Maydayly 12 - Barcommissaris

Beste leden
Inmiddels zullen jullie wel gek worden van woorden als “we mogen weer!” En “we gaan weer open!” Maar afgelopen week was toch echt de aller aller aller eerste dinsdagborrel als vanouds! Daar kwamen natuurlijk een aantal bekende incidenten bij kijken, zoals de vloerpizza, het regelen, het naar huis gebracht worden en het doorgaan tot je erbij neervalt! Ik ben er volledig van overtuigd dat deze trend zich nog lang door gaat zetten en ik heb enorm veel zin in alle schittermagische verhalen die door de borrels gaan komen!
Het was even gek zo zonder mast, maar de Nico is ook alweer bijna gereed voor het zeilseizoen. Er is keihard geklust en het nieuwe grootzeil ligt klaar om dit weekend voor het eerst gebruikt te worden. De schippers trappen het zeilseizoen met zn allen af en de agenda is helemaal vol met zeilweekenden waarop je mee kan gaan.
De valken liggen ook weer netjes waar ze horen, namelijk bij VWDTP en de instructeurs bereiden zich keihard voor op de voorjaarscursus. Ze worden komende week opgetuigd en dan zijn ook de valkjes zomerklaar! Kortom: We mogen weer en we gaan weer open!

Groetjes,
Jullie barco


22mrt

Maydayly 13 - Praeses

Beste leden, Het zijn weer een mooie twee weken geweest waar ontzettend veel gebeurd is. En zoals nu volgens mij in elke Maydayly wel...

Maydayly 11 - Commissaris Nicolaas Mulerius
23feb

Maydayly 11 - Commissaris Nicolaas Mulerius

Hoi beste lezers! Afgelopen weken is natuurlijk fantastisch geweest met het goede nieuws van de afgelopen persco. De hele vereniging...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren