Maydayly

Maydayly 13 - Praeses

Beste leden,
Het zijn weer een mooie twee weken geweest waar ontzettend veel gebeurd is. En zoals nu volgens mij in elke Maydayly wel langs komt, kan onze geweldige Nicolaas Mulerius weer alles mee gedaan worden waar die voor bedoeld is. Zo is 'ie afgelopen weekeindes weer gaan zeilen met een schippersweekend en een normaal klipper zeilweekend. Daarnaast kent men de boot ook als een plek waar volop sociale contacten kunnen worden gemaakt doormiddel van borrels. Maar ik zie je misschien al wel denken, 'Die boot is al zolang dicht geweest; ik weet helemaal niet meer hoe een borrel werkt'. Als dit het geval is, zou ik zeker doorlezen bij deze Maydayly! Ik ga je nog eens haarfijn elk detail uitleggen. 

Eten met dispuut of ploeg
De borrels vinden zich natuurlijk plaats op dinsdag (dispuutsavond) en donderdag (ploegavond). Dus ga lekker eten met je ploeg en/of dispuut/zeilteam en kom dan naar de boot! Natuurlijk hoef je niet perse bij een dispuut te zitten om dinsdag naar de borrel te komen. 

Start borrel
Om 21:00 uur gaan de deuren open van de Nicolaas Mulerius en zal de tap in werking worden gesteld. Dus wil je lekker vroeg zijn om rustig bij te kletsen onder het genot van een biertje, wees er dan snel bij! Rond 23:00 uur komen de meeste mensen dan wel naar de boot en wordt het onwijs gezellig. Dit is ook het moment dat er wat pasjes gemaakt kunnen worden. 

De bar
Achter de bar staan 2 enthousiastelingen van de Barcie die voor jullie de hele avond biertjes tappen. Maar ze doen dit natuurlijk vrijwillig en daarom verdienen ze dan ook je respect en aandacht. Daarom zit je nooit met je rug naar de bar en check je als je een biertje besteld ook even of zij droog staan.

De bel
Heb jij nou wat te vieren of gewoon zin om je naam gezongen te krijgen, geef dan een rondje door 'aan de bel te hangen'. Iedereen vindt dat mooi, want gratis bier!

Dinsdag praesespraatje
Elke dinsdag om 23:00 vind er een praesespraatje plaats. Hier zullen alle updates van de vereniging worden besproken!

Achterdekbeleid
Omdat we ontzettend blij zijn met onze plek aan Sluiskade en die niet kwijt willen, moeten we een beetje rekening houden met de buurt. Daarom geldt van 23:00 uur een achterdek beleid waarin maar maximaal 2 mensen tegelijk buiten kunnen staan (is alleen maar goed voor de longetjes). 

Tongbeleid
Op de borrel is het natuurlijk gezellig met iedereen en moet iedereen aanspreekbaar zijn om een gezellig biertje mee te doen. Daarom is het natuurlijk niet de bedoeling dat je privézaken oplost op dit moment. Wanneer je wel besluit te vozen in het ruim is er een kans dat mensen dit vieren door bier over je heen te gooien ('gestreept' worden). Dus houd hier rekening mee.

WC-gebruik
De mannen-WC heeft 2 toiletten, het zou zonde zijn als deze wc's niet allebei tegelijk gebruikt kunnen worden. Dus als je daar gaat plassen, laat dan vooral de deur openstaan!

Als je nu teveel gedronken hebt en het niet meer binnen kunt houden wil ik je graag doorverwijzen naar de Maydayly van een oud-NM genaamd Jan-Pier die hier al over heeft geschreven: https://www.gszmayday.nl/vereniging/maydayly/maydayly-19-maart-2017-commissaris-nicolaas-mulerius

Ik wil jullie allen bedanken voor het lezen en zie jullie allen graag dinsdag terug bij weer een nieuwe borrel!!

Groetjes,
Jullie P


Maydayly 14 - Abactis
07apr

Maydayly 14 - Abactis

Lieve leden,    Hier is alweer de derde Maydayly van mijn hand wat ook aangeeft dat we toch echt over de helft van ons bestuursjaar...

07mrt

Maydayly 12 - Barcommissaris

Beste leden Inmiddels zullen jullie wel gek worden van woorden als “we mogen weer!” En “we gaan weer open!” Maar afgelopen week was toch...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren