Maydayly

Maydayly 18 - Barcommissaris

Liever laat dan nooit.. Een nieuwe Maydayly!

De laatste keer dat jullie een Maydayly hebben gekregen was alweer een maand geleden, dus hoog tijd voor een nieuwe.

Laten we beginnen bij het begin: De GyasMayday mix! Wat een fantastische avond was dat. Een heerlijk zonnetje gepaard met een lekkere temperatuur was de perfecte combi voor een dag zeilen en roeien. Mayday en Gyas leden konden smiddags al genieten op het water, waarna er een heerlijke burger op ze te wachten stond bij the burger company op het terrein van Gyas. Hier werd het drukker en drukker tot er ongeveer 200 man gezellig met elkaar aan het genieten waren van al het lekkere eten en het bier. De king of the hill was inmiddels al goed ver weg, maar voor de rest was het een goeie bodem voor een heerlijke avond. En dat was te merken, want 4 uur later stond het zowel bij Gyas als bij Mayday echt he-le-maal vol met mensen. Op het drukste punt waren er waarschijnlijk meer dan 900 mensen aanwezig verdeeld over Gyas en de boot. Je kon je kont niet meer keren maar er werd stevig gefeest! De tappers (hulde) hadden het heerlijk druk met het voorzien van bier voor iedereen. Ik zie er nu al naar uit om komend jaar weer zo'n mooie GyasMayday mix mee te maken!

Ook hebben Stout en Welvaerend heerlijke feesten voor ons georganiseerd. Bij Stout werd luidkeels gezongen en zijn er prachtige acts opgevoerd terwijl er bij Welvaerend hard werd geraced met de "Bad-mobile" en tosti's bij morgenrood werden genuttigd. Beide bedankt!

Dan als laatst nog het Nico Jubileum. Op zaterdag kwamen allerlei OLBE's zoals schippers en oud-bestuur meezeilen en borrelen. Het was een heerlijke wind en zeilen met twintig man die honderden zeiluren op de Nico hebben was natuurlijk een mooie ervaring. De BBQ was warm en de bierkoeling stond koud, maar door de aanwezigheid van een door Heineken geleverde buitentap met Texels skuumkoppe was de koude bierkoeling niet eens nodig geweest, aangezien de Skuumkoppe het enige was wat er als water doorheen ging.

Ook zondag heb ik genoten van heerlijk zeilweer op de Nico, maar dit keer met actieve leden! Een rondje op het wad was weer geweldig en de afsluitende BBQ met natuurlijk skuumkoppe was een mooie afsluiter van het weekend.

Inmiddels gaan we bijna de zomer in en verheug ik me op de eerste waddenweek om zo toch nog in de vakantie op de Nico te kunnen zijn! En dat is niet het enige want waarschijnlijk mag ik, samen met de mensen die dan aanwezig zijn bij de waddenweek, onze mooie vereniging vertegenwoordigen voor een nieuw programma van BNN VARA! Een mooi vooruitzicht.

Dit was m weer voor mij. Donderdag is de laatste borrel en gaan wij als Argo achter de bar. Hopelijk tot dan!

Groetjes,
Jullie barco


 


Maydayly 1 - Praeses
13sep

Maydayly 1 - Praeses

Mooie leden,   Het is best gek, de start van zo’n bestuursjaar. Ineens heb je de touwtjes in handen, met een volle mailbox en een...

22mei

Maydayly 17 - Commissaris Nicolaas Mulerius

Moi moi,   Dit is wel weer een mooi moment om een Maydayly te schrijven, afgelopen weken is er weer veel gebeurd om jullie van mooie...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren