Maydayly

Maydayly 21 - Fiscus

  • Maydayly
  • 2 minuten (319 woorden)

Ola

 

Daar ben ik weer, na een iets te lange tijd van weggeweest. Nu schrijf ik deze maydayly op een bankje onder de Spaanse zon. Uit te rusten en te genieten van de zomer, terwijl ik terugkijk op een mooie tijd.

 

De tijd is de laatste maanden erg snel gegaan, alles kwam weer op gang en we hebben met z’n allen (zonder 1,5 meter) kunnen genieten van onze sociëteit. Dit heb ik nuchter in geuren en kleuren kunnen meemaken. Zo was de Nico weer bezet als nooit te voren en was gewoon in elk hoekje sensatie te vinden. Op drie uurtjes slaap was het tijd voor de grote schoonmaak voor de boot de hele zomer wegging. Tussendoor met z’n allen nog een corona testje knallen om de volgende dag naar Portugal te vliegen. Het was zo ver, eindelijk met elkaar op vakantie. We hebben ontzettend genoten van de port proeverij en de vele terrasjes langs de rivier. Wat wel weer typisch was, waren de Corona maatregelen die ons achtervolgden. Eenmaal twee dagen verder en Porto had een avondklok erop gegooid. Dit mocht de pret niet bederven. De volgende dag hebben we als typische Hollanders fietsen gehuurd. Hier hadden ze natuurlijk geen fatsoenlijke fietspaden en begon onze tocht op de tram rails. Hele tocht was zeker goed gegaan tot het op de terugweg begon te regenen en iedereen een voor een onderuit ging over die natte tramrails. Ook dit mocht zeker de pret niet bederven, want 's avonds hebben we weer mooi af gesloten. Ik heb zo erg genoten van deze dagen in Porto met deze leuke mensen. Vanaf daar splitsten onze wegen voor de zomer. Hoe leuk onze zomer ook is, toch is het gek elkaar niet elke dag te zien.

 

Kortom afgelopen tijd heb ik zeker genoten en ik hoop jullie ook! Op naar een mooie afsluiter na de zomer. Zie jullie snel weer!

 

Ciao 


Maydayly 22 - Zeilcommissaris
19jul

Maydayly 22 - Zeilcommissaris

We hebben er bijna een jaar op moeten wachten, maar wat een borrel was het! De Nico lag lekker aan Eemskanaal waardoor er onder het...

18jul

Maydayly 20 - Abactis

Lieve Maydayers,   Het is weer mijn beurt om een stukje te schrijven over de afgelopen tijd om jullie toch een beetje op de hoogte te...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen