Maydayly

Maydayly 25 - Praeses

  • Maydayly
  • 1 minuut (295 woorden)

Leuke lezers! Dit is ‘m dan; mijn allleeeerlaatste Maydayly! Voor deze bijzondere gelegenheid hier een korte recap van dit bijzondere, maar zeker ontzettend leuke jaar:

Ik denk dat je als vereniging geen bijzonderder jaar kunt hebben gehad dan afgelopen collegejaar, van zittende borrels, geannuleerde activiteiten tot ontzettend veel zeilen. Nog nooit zijn onze valkjes zo vaak gehuurd, zaten de zomerwaddenweken zo snel vol en werden er zoveel activiteiten op het water georganiseerd.

We mochten het collegejaar gelukkig spetterend beginnen met meer nieuwe leden dan ooit! De introductieperiode zag er anders uit dan ooit tevoren, maar dat mocht de pret niet derven. De bijna tweehonderd nieuwe leden hebben heerlijk gezeild en gesport, maar natuurlijk sloten zij in de avond aan bij de borrels in Twister met ouderejaarsleden. Na elkaar toen een halfjaar niet te hebben gezien waren borrels nog nooit zo leuk! Helaas heeft het een kleine maand geduurd voordat ook wij onze deuren opnieuw moesten sluiten. Gelukkig werden er volop online activiteiten georganiseerd en mocht er nog gevaren worden (wat waren wij blij een zeilvereniging te zijn!).

In het voorjaar, toen iedereen toch wel echt een beetje online-moe was, werden de bootjes gelukkig weer uit de stalling gehaald, werden er diverse ontzettend creatieve activiteiten (flunkybal is een sport toch?) georganiseerd en mochten wij elkaar weer verwelkomen voor een borrel op het dek!

Toen het bijna tijd was om elkaar uit te zwaaien voor de vakantie kregen we het beste nieuws ooit van Mark en Hugo; we mochten een ECHTE borrel organiseren! Bij de loopplank werden alle QR-codes en ID-kaarten gecontroleerd en dan was het toch echt na anderhalfjaar weer tijd om met elkaar te mogen dansen, knuffelen en proosten! Een betere afsluiter van dit bijzondere collegejaar hadden wij ons niet kunnen wensen! 


05sep

Maydayly 26 - Abactis

Hellooo lieve leden, Dit is mijn laatste maydayly alweer! De tijd is echt omgevlogen. Ik ben op dit moment bezig met de afrondende...

Maydayly 24 - Barcommissaris
01aug

Maydayly 24 - Barcommissaris

Lieve Maydayers, Het is alweer tijd voor mijn laatste Maydayly. Wat was dit een gek jaar zo. De afgelopen maand doe ik mijn...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen