Maydayly

Maydayly 24 - Barcommissaris

  • Maydayly
  • 1 minuut (285 woorden)

Lieve Maydayers,

Het is alweer tijd voor mijn laatste Maydayly. Wat was dit een gek jaar zo. De afgelopen maand doe ik mijn bestuurstaakjes vanuit Portugal. Eerst een vakantie met mijn lieve bestuur en nu vanaf een camping waar ik deze zomer werk. Met het slechte internet hier in de bergen is dat nog wel eens een uitdaging maar gelukkig gaat ouderwets bellen nog uitstekend. Zo is de Nico weer voorzien van bier door Heineken te bellen vanaf een rots in de rivier. Staat de Barcie helemaal klaar om straks weer mooie biertjes voor jullie te kunnen tappen en worden langzaamaan alle bugs in de nieuwe website opgelost.

Ik schrijf deze Maydayly op m'n vrije dag op een prachtig plekje hier aan de rio. Na een leuke klim en klautertocht zit ik hier aan de rivier op een rots te bedenken wat ik jullie nog meer allemaal kan vertellen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik weinig Mayday gerelateerde dingen heb meegemaakt de afgelopen tijd. Mijn grootste avondtuur hier was wel achterin een oude ambulance (nee er was niks met me aan de hand, no worries) mee met gasten van de camping naar een dorpje verderop. Ik denk dat zelfs als je normaal niet wagenziek wordt dit niet aan te raden is op de bochtige bergweggetjes hier. Maar het was het zeker waard als je kijkt naar het mooie uitzicht. En tja wie kan nou zeggen dat hij Portugal is doorgereden in een ambulance omgebouwd tot garage tussen een motor, extra banden en enorm veel gereedschap.

Ik ga nog even verder genieten van mijn vrije dagje, 30 graden en de rivier. Iedereen nog een hele fijne vakantie en tot snel in de Keiweek!

Liefs,

Sophia


Maydayly 25 - Praeses
15aug

Maydayly 25 - Praeses

Leuke lezers! Dit is ‘m dan; mijn allleeeerlaatste Maydayly! Voor deze bijzondere gelegenheid hier een korte recap van dit bijzondere,...

20jul

Maydayly 23 - Commissaris Nicolaas Mulerius

We zitten al weer midden in de zomervakantie, wat betekent dat het in Nederland veel te warm is, en ik enorm blij ben dat ik op het...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen