Maydayly

Maydayly 17 - Commissaris Nicolaas Mulerius

Moi moi,

 

Dit is wel weer een mooi moment om een Maydayly te schrijven, afgelopen weken is er weer veel gebeurd om jullie van mooie verhalen te voorzien en hebben we heerlijk kunnen genieten van het goede weer. Natuurlijk met de tips van de vorige Maydayly van Maud hebben jullie gelezen hoe om te gaan met al deze evenementen.

Afgelopen weken hebben wij bijvoorbeeld Koningsnacht gevierd met een grootse barbecue en een mooi feest op wal en schip. Iedereen was mooi oranje gekleed en genoot van de vele barbecue hapjes en drankjes. De dag daarna is het Heerendispuut nog even lekker rustig wezen opruimen na een mooi feest. Op koningsdag zelf hebben velen nog verschillende optredens gevolgd en zijn er her en der door de stad verspreid vele Maydayers bij elkaar gekomen.

Verder hebben we ein-de-lijk het Gala een keer wel weer kunnen organiseren. Na meerdere malen uitstel was het vrijdag 6 mei eindelijk zo ver. Het gala kon door gaan, de GalaCie heeft met man en macht gewerkt om dit evenement zo mooi mogelijk te maken. Zo begon de entree met een prachtig Big Band, een Photobooth, meerdere fotografen en een DJ. Iedereen heeft enorm genoten van hoe dit Gala georganiseerd was en er zijn als het goed is nog een paar prachtige herinneringen aan overgehouden.

Wij als bestuur hebben zelfs nog mogen genieten van onze eigen constitutieborrel. Vele besturen uit Groningen en het hele land kwamen bij ons op bezoek om ons nog te feliciteren met ons bestuursjaar. Natuurlijk zijn wij nu al eventjes bezig maar we vonden toch dat een constitutieborrel er wel echt bij hoort. Na sommige mooie cadeaus en een aantal onhandige cadeaus hebben wij een mooie avond gehad waar we erg tevreden op terugkijken. Uiteraard hebben wij behoorlijk mogen genieten van wat mooie flesjes wijn. Wat wij wel jammer vonden is dat wij dit alleen nog op een woensdag konden doen door een drukke verenigingsagenda waardoor veel oude besturen hier niet bij konden zijn. Dit zullen we zeker aan het volgende bestuur meegeven zodat wij er dan ook weer mogen zijn!

Los van deze mooie evenementen hebben we ook een mooi weekje kunnen klussen aan het Eemskanaal. Met het prachtige weer konden we het buitenschip lekker snel aanpakken. De verf was makkelijk aan te brengen, droogt snel en wij hebben er allemaal een mooi bruin koppie aan over gehouden. Komende weken gaan we nog even verder met wat mooie klussen en knallen we zo weer met een mooi opgeknapt schip het seizoen verder in!

Graag zie ik jullie op het water en tot de volgende!


06jul

Maydayly 18 - Barcommissaris

Liever laat dan nooit.. Een nieuwe Maydayly! De laatste keer dat jullie een Maydayly hebben gekregen was alweer een maand geleden, dus...

02mei

Maydayly 16 - Zeilcommissaris

Ahoy luitjes! Het is niet lang geleden sinds de vorige Maydayly, maar er is genoeg gebeurd in de tussentijd! Waarschijnlijk de meest...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren