Maydayly

Maydayly 11 - Commissaris Nicolaas Mulerius

Hoi beste lezers!
Afgelopen weken is natuurlijk fantastisch geweest met het goede nieuws van de afgelopen persco. De hele vereniging staat weer met volle enthousiasme aan boord met een biertje. Of staan te popelen om een weekend te varen met overnachten aan boord.
Kortom, iedereen heeft er weer zin in!

Afgelopen week ben ik zelf druk bezig geweest met een nogal bijzonder project. Sinds het plaatsen van de huidige mast is deze niet meer los geweest voor onderhoud. Begin deze week is de mast in volledigheid van boord getakeld zodat we hier op de kade aan kunnen werken. Het hele project van de mast takelen was heel spannend en gelukkig allemaal goed gegaan. Nu begint het echte werk om alles goed te onderhouden en met dit weer nog laagjes verf te zetten.
Klussers zijn deze tijd weer druk bezig, de bar draait weer op volle toeren en de vereniging is weer herenigd met elkaar. We kijken er erg naar uit om de vereniging komende tijd weer vol te laten genieten van alle evenementen en dispuutsfeesten zoals Koningsnach!

Dit was m weer voor mijn maydayly! Graag tot de volgende!


07mrt

Maydayly 12 - Barcommissaris

Beste leden Inmiddels zullen jullie wel gek worden van woorden als “we mogen weer!” En “we gaan weer open!” Maar afgelopen week was toch...

06feb

Maydayly 10 - Zeilcommissaris

Ahoy luitjes!    Ut gaot deur (vertaling: ‘It giet oan’)! Mayday mag de roefdeuren weer openen voor de leden, Dafne is uit haar...

Onze sponsoren