Maydayly

Maydayly 5 - Commissaris Nicolaas Mulerius

Moi eem!

Jullie hebben natuurlijk al onze eerdere maydayly's gelezen en het is nu eindelijk tijd voor de mijne!

Afgelopen tijd ben ik erg druk in de weer geweest om van alles te repareren aan ons schip voor de races aan. Afgelopen maydayly van Maud, de zeilcommissaris, is meer te lezen over deze races. Nu het schip weer terug is wordt er weer volop activiteiten georganiseerd, geborreld en geklust. Afgelopen tijd is de Eerstejaarscommissie (EJC) volop bezig geweest met de eerstejaars leden bekend maken binnen de vereniging en kan er binnenkort een bekendmaking komen van de ploegjes die gevormd zijn. We zijn allemaal erg benieuwd naar de ploegjes!

Afgelopen Nico borrels zijn enorm druk geweest, de dinsdagen waren veel disputen met werving borrels bezig waardoor de Nico binnen no-time vol zat. Donderdagen waren erg druk bezocht door allerlei ploegjes en door de EJC-activiteiten. Ondanks de tentamenperiode is de Nico erg goed gebruikt!

De werving is afgelopen tijd in volle gang bezig geweest voor alle tweedejaars leden. Omdat dit vorig jaar niet kon wegens de coronamaatregelen hebben we dat nu opgestart. Zelf heb ik ook de werving meegelopen wat wel vrij apart is tijden een jaar bestuur maar toch erg leuk.

 

Verder zouden we dit weekend nog een race varen, de Waddenrace, maar is dat voor ons helaas niet door kunnen gaan. We konden het niet op tijd de bemanning rond krijgen en alles op tijd plannen waardoor het niet door kon gaan. Nu hebben we dit weekend in het thema om voor te bereiden voor de klusweek. Komende week hebben we enorm veel onderhoud op de planning staan waar veel leden bij zullen helpen. De commissie die verantwoordelijk is voor het klussen zal iedereen begeleiden met de enorme klus om de complete intimmering te verven, het lakken van de keuken, de bar, roeftafel en verder vele klussen om alles netjes te hebben voor de winter.

Nu dit allemaal lekker in gang is gezet kan ik alvast alle volgende evenementen plannen, komende week gaan we nog meer met de opleiding voor motormaten en motorschippers bezig en het voorbereiden voor de intocht van onze grote vriend uit Spanje!

Tot zo ver mijn maydayly en tot de volgende!

Nicolaas Mulerius, Beurtveer 2021


Maydayly 6 - Barcommissaris
22nov

Maydayly 6 - Barcommissaris

Jaa en nu ook mijn eerste Maydayly! En wat een week wat een week.. Nieuwe maatregelen! Wij waren er als bestuur van overtuigd dat we...

24okt

Maydayly 4 - Zeilcommissaris

Ahoy luitjes!   We hebben onze lieve Nico een weekje moeten missen, maar dat betekent niet dat ze heeft stilgelegen! Afgelopen weekend...