Maydayly

Maydayly 2 - Abactis

Mijn eerste Maydayly! Hoi lieve leden!

De introperiode zit er al weer bijna op en wat hebben we het tot nu toe leuk gehad! Ik ben zo intens blij dat we de introperiode zo goed als normaal hebben kunnen laten verlopen. Helemaal omdat ik natuurlijk ook in de Introcie zit. Om een beetje orde te scheppen in de chaos van de afgelopen twee weken zal ik een lijstje maken van alle activiteiten:

Running diner: Hiervoor zaten we gezellig met Argo op de boot. Als voorgerecht hadden we Franse uiensoep die bijna meer roomboter dan uien bevatte, TikTok pasta als hoofdgerecht (dat kon natuurlijk niet anders met de TikTok abactis als chefkok) en heerlijke blauwe cheesecake van Maud als nagerecht.

Introkamp: Wat was dit geweldig om weer mee te maken! Olivier en ik waren samen verantwoordelijk voor het organiseren van het kamp vanuit de Introcie en wat zijn we tevreden met hoe het allemaal gelopen is. Het was weer ouderwets gezellig bij zeilcentrum de Friese Meren en er werd ook zeker niet minder gezopen dan voorgaande jaren. Overdag was het heerlijk weer om te zeilen en beide avonden hebben de zangleraren Marion, Ruben en Auke een geweldige cantus neergezet waar alle eerstejaars goed van genoten hebben. Waar de eerstejaars en waarschijnlijk ook de ouderejaars minder van genoten hebben is de megafoon waar ik het hele kamp mee rond liep…

Bestuursfoto’s maken: We hebben ook eindelijk op de valreep onze bestuursfoto’s laten maken door de moeder van Koen. Hierbij ging ongeveer alles mis wat mis kon gaan; een ambtsketting die niet te vinden was, locatie die toch niet meer te bereiken was door tijdsdruk en ik die met schilderstape werd ingetaped zodat mijn nog niet op maat gemaakte gilletje een beetje goed zat. Maar we zijn wel zeer tevreden met het eindresultaat!

Nicook voor de eerstejaars: De Nicook had ook dit jaar weer een lekker driegangen diner klaar gemaakt voor in totaal ongeveer 140 mensen! Helaas moest het wel in de stromende regen opgesmikkeld worden.

En dan deze week, eindelijk weer borrelen zonder 1,5 meter afstand!! Wat hebben we hier zin in. Ik kan niet wachten om deze week met jullie allemaal weer te dansen! 

 


10okt

Maydayly 3 - Fiscus

Lieve leden, Er is goed geborreld! September hebben we af mogen sluiten met weer echte borrels op de boot. Er is gezongen, gelachen,...

13sep

Maydayly 1 - Praeses

Hallo lieve leden van deze vereniging. Wat leuk dat je deze eerste maydayly van bestuur Argo aan het lezen bent. Wij zijn sinds...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen