Lustrum

Lustrum

In 2019 bestaat Mayday 25 jaar, dat is reden voor een feestje! De Lustrumcommissie verzorgt alle festiviteiten en doet dit natuurlijk voor leden en oudleden. Alle leden komen aan hun trekken, van zeilactiviteiten tot het Lustrumgala en van een Lustrumweek tot Lustrumweekend. Daar wil je bij zijn! Op deze pagina vind je alle informatie over de activiteiten en het lustrum.

Passe-partout
Vanaf September is het mogelijk om een passe-partout aanteschaffen. Deze passe-partout geeft toegang tot alle Lustrumactiviteiten. Dus geen stress en gedoe meer. Wel dien je je nog aantemelden in de agenda op de site, op die manier kan de Lustrumcie rekening houden met het aantal deelnemers en zorgen dat er voor iedereen plek is. De passe-partout is in één keer te betalen of middels een spaarplan.

Activiteiten
Onderstaand een opsomming van de Lustrumactiviteiten. Helaas voor jullie houden we er nog even een aantal geheim. Maar noteer:

Donderdag 27 September – Openingsfeest
In samenwerking met de Introcie knallen we het Lustrumjaar binnen met een mooi feestje. De locatie is extern en maken we binnenkort bekend.

Donderdag 25 Oktober – Het Mayday cabaret
Wil je een avond schudden van het lachen? Of gewoon onderuitgezakt zitten met een lekker biertje en genieten? Donderdag 25 oktober komt Stranger Things Have Happend ons een avond vermaken met hun improvisatie cabaret. Lukt het ze om zeilgrappen te maken?

Woensdag 21 November – PASSE-PARTOUT AVOND – De 5 fustenborrel
Even helemaal klaar met die dinsdag en donderdag standaarden? Sluit je dan samen met de Lustrumcie op en help ons door de 5 fusten heen. De deuren van Nico gaan voor een avond op slot en openen weer na het 5e fust. Waarom 5? Nou het vijfde lustrum? Wellicht dat we nog wat kleine andere dingetjes in petto hebben deze avond.
Deze avond is alleen voor Passe-partout houders.

Donderdag 6 december – Pubquiz en Speciaalbierproeverij
Is Pubquizen echt je ding? Of denk je gewoon alles te weten van Mayday? Laat dat 6 december maar zien dan. Of ben je toch meer van de gezelligheid? Daar hebben we ook aan gedacht! Het Heerenhuis voorziet ons die avond in een speciaalbierproeverij tussen de quizrondes door. Ben jij voldoende geoefend om het eind te halen? 😉

Dinsdag 8 januari – Nieuwjaarsreceptie
Happy new year! Het echte Lustrumjaar is gestart. Dat moeten we vieren en hoe dan we dat nou beter als met bubbels? Nou met nog meer bubbels! Kom oliebollen happen en Champi drinken en toast op 2019. Cheers!

Vrijdag 15 Februari – Lustrumgala
De locatie en line-up houden we nog even geheim, maar dat je vanavond kopje onder gaat staat vast. Was je afgelopen jaar bij het grootste (en leukste) Maydaygala? Dan wacht maar op het Lustrumgala. Nog meer vertier, plezier en een drankje. Voorafgaand zal er ook weer een heerlijk diner worden aangeboden. Klein tipje van de sluier, het gala zou wel eens kunnen plaatsvinden buiten het centrum van Groningen..

Maandag 25 februari – PASSE-PARTOUT avond
Tijdens het blokken voor tentamens door even aan iets anders denken? Wij bouwen de Nico om tot bioscoop! Eet je misselijk aan de popcorn, zak onderuit en geniet.
Deze avond is alleen voor Passe-partout houders.

Donderdag 21 maart – MIDDAG activiteit
Tijd om toch een beetje sportief te worden; of nouja wel decadent natuurlijk. Golfff gaan we spelen. 9 holes lang kijken we wie er van Mayday het beste met bal en stok om kan gaan.

Woensdag 24 april – MIDDAG activiteit
Alle échte verenigingen houden tijdens hun lustrum een buitendag. Zo ook Mayday. Tijd om de provincie onveilig te maken in een huurauto. Doe jij de meeste crazy opdrachten tijdens onze crazy 88 RALLY?

Zondag 12 mei – Vrijdag 17 mei – Lustrumweek
We vertellen zo snel mogelijk wat we gaan doen, maar deze week is het iedere dag van de week feest. Episch is het enige woord wat we kunnen bedenken.

Dinsdag 11 juni – Dies diner
9 juni bestaat vieren we exact 25 jaar Mayday, twee dagen later organiseren we daarom een dies diner.

Vrijdag 28 juni – Zondag 30 juni – Lustrumweekend
Aan al het moois komt een eind, maar natuurlijk sluiten we dat in stijl af. Een heel weekend lang vieren we nog één keer ons vijfde Lustrum.

Vragen? Mail naar: lustrumcie@gszmayday.nl