Week 7 – Barcommissaris

Op het moment van schrijven zit ik om 9 uur  ’s ochtends op de boot, omdat iemand iets op komt halen. Soms kom je er te laat achter dat je jezelf als bestuur laat feuten. Toch is een bestuursjaar echt wel meer dan dat. Welkom in mijn barco-week.

Maandag was de laatste dag van ons beleidsevaluatieweekend! Na een ontbijtje werd er de rest van de dag vergaderd. Tussendoor een belletje van Maaike naar de bank (eindelijk pinpassen jeej!) en een belletje van mij naar Heineken met de bestelling voor de volgende dag (note to self: volgende keer eerst aan boord kijken voordat ik bestel). Voordat we in de auto springen nog even snel een foto maken voor insta (alles voor de likes) en door racen naar de Nico voor het open uur.

Gelukkig hoef ik de Nico niet veel te missen in mijn barco-bestaan, want op dinsdag is vaste prik het tellen van de voorraad, invoeren van streeplijsten en kijken of er wel goed gestreept is afgelopen week. Als Heineken komt, bel ik mijn twee Heinekenhelden om met z’n drieën alles aan boord te halen om weer een heerlijke borrelweek tegemoet te gaan. De woensdagavond, ook wel bekend als Valentijnsdag, mocht ik doorbrengen met een van mijn geliefde commissies: de DJcie. Na de pizza’s en vergadering over het volgende Escalaciefeest (22 februari!!) kwam er een heuse Kokomo-DJ aan boord om ons de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Gelukkig was de Promocie aanwezig om alles vast te leggen en te oefenen met het maken van de beste partypic’s.

De volgende dag stond de wekker weer vroeg voor een dag heen en weer sjezen tussen de ub, dressme, kantoor voor de halfwekelijkse vergadering, boot, en werk. Tussendoor ook nog even bij Lies langs om boodschappen te brengen of haar gezelschap te houden op de bank. ’s Avonds stond de consti van de KEI op de planning, dus hup hup, bestuurspak aan, die verrassend genoeg nog dicht ging, maar wel stijf stond van het bier en door naar de &zo. Vrijdagochtend was ik toch iets minder blij met het feit dat ik de vorige dag geen avondeten had gehad. Veel tijd om te rouwen was er niet, het was de dag van het gala! Op de boot hadden Bob en Femke zich de hele dag uitgesloofd om ons een heerlijk maaltje voor te schotelen op de boot voordat we ons naar het gala konden begeven. Galacie bedankt voor een enorm tof gala! Gelukkig(?) hebben we de foto’s nog (:

Ben je benieuwd naar hoe het is om ook een bestuursjaar te doen? Loop eens een dagje mee of kom even koffie drinken!

 

Geef een reactie