Maydayly week 14 – Barcommissaris

Op het moment dat ik deze Maydayly schrijf is het dinsdagmiddag zit ik in het zonnetje bij de Makro met naast me de Maydaybus, volgepakt met weer genoeg wcpapier en snutsers voor de komende week. Klinkt goed, maar toch zit ik hier niet helemaal relaxed. Ik de bus namelijk niet meer in omdat ik de sleutels binnen heb laten liggen toen ik enthousiast de achterklep dichtgooide. Gelukkig kan je in een bestuursjaar altijd op je bestuursgenoten rekenen, want na een noodoproepje springt Jitse op de fiets. Ondertussen werk ik rustig verder aan mijn actiepuntjes. Na een uurtje komt er een uitgeputte Jitse met de verlossing: de reservesleutel van de bus (JITSE HELD!!). Hup fiets achterin en scheuren naar de boot, waar we de rest van de middag nog van de zon en een welverdiend biertje kunnen genieten. Het leven is zo gek nog niet.

Eindelijk is het zeilseizoen weer van start gegaan en de Maydayagenda barst van de leuke activiteiten. Helaas moesten we daardoor vorige week de Nico missen in Groningen. Met externe borrels in de Keyzer en tentamens was het dan ook een rustige week. Dat kwam mij stiekem wel goed uit, want deze barco dook ook de ub in. Met elke dag wel een vergadering tussendoor, was er gelukkig genoeg Maydayafleiding om de week door te komen. Dinsdag werd heel Mayday verrast met de bekendmaking van onze nieuwe kandi-praeses, gefeliciteerd Romy! Wel gek om al op zoek te gaan naar je opvolgers, want ik moet er nu nog niet aan denken om te stoppen en weer door te gaan met het ‘gewone’ leven.
Twijfel je nog over een bestuursjaar? Geen probleem! De deadlines voor bestuur ’18/’19 zijn weer geopend. Kom dus langs op de bestuursinteresseborrel, loop een dagje mee op buddy-dag of stuur gewoon een berichtje naar iemand van bestuur/sollcie voor meer informatie (:

Geef een reactie