Maydayly 10 – Zeilcommissaris

Als je ons bestuur een half jaar geleden had gevraagd hoe we dachten dat ons bestuursjaar er uit zou zien, had denk ik niemand gedacht dat het er zo uit zou zien.
Mijn instelling was, liefde voor het studentenleven en nog angsten voor het burgerleven. Dus dat stellen we mooi een jaartje uit met een bestuursjaar. Lekker het ultieme feest jaar beleven. Nou ik kan je vertellen, dit is niet gelukt haha.
Wat je verwacht is lekker veel borrels, feestjes en gezelligheid. De realiteit is alleen op het moment dat ik in mijn bestuursjaar elke ochtend om 8 uur ’s ochtends braaf aan het ontbijt zit en om 11 uur ’s avonds als een echte burger afgetakeld mijn bedje in kruip. Het werkende leven doet wat met de student. Ik ben op het moment lekker 24 uurtjes per week aan het werk in een functie die perfect aansluit bij mijn studie (trots) en daarnaast nog heerlijk dingen voor Mayday aan het fixen. Er bijvoorbeeld voor zorgen dat de klusweek van de valken toch door mag gaan tijdens de lockdown en ervoor zorgen dat we zo snel mogelijk weer kunnen zeilen in onze toppers.
Naast elke dag dus hard aan het werk te zijn, is wat ontspanning voor de mens ook goed. Dus ik bedacht erg enthousiast weer mee te doen met het weerwolven spel. Of dit een slimme zet hangt er denk ik vanaf aan wie je het vraagt… Ik ging met al mijn enthousiasme namelijk weer iets te veel op in het spel. Heel de dag was ik bezig met complottheorie├źn waar sommige mensen van Mayday de dupe van zijn geworden (nogmaals excuus daarvoor) en bezig mijn Excel sheet bij te werken met rollen van mensen. Wat ik echter niet wist is dat ik al mijn vertrouwen in de verkeerde persoon had gestoken. Ja je raad het al, een wolf. Dit bedrog kwam aan als een klap en ik ben nog steeds herstellende hiervan. Volg op het moment traumatherapie bij mijn dispuutsgenoot vrouw Vos. Maar al met al, wat heb ik genoten. De spanning, de memes en toch wel weer even het contact met je leden. IK HEB GENOTEN.
Verder ben ik lekker bezig met uren knip en plak werk voor de zeilkalender van 2021 en dromen over de mooie evenementen die mayday rijk is. Hopen dat het weer door mag gaan dit jaar. Verder heb ik eigenlijk weinig te melden. Dus geniet vooral van de mooie memes van het weerwolven spel waar ik dus volledig de mist in ben gegaan.
Nou doeeeg xx