Maydayly 9 – Fiscus

Wowww, alweer mijn tweede Maydayly binnen het bestuursjaar! Inmiddels is het alweer januari.. de tijd vliegt voorbij! Maaargoed genoeg algemeen sentimenteel gedoe, deze Maydayly is natuurlijk bedoeld om iets over mijn fiscus leventje te delen, dus hieeer gaat ie dan:

Aller eerst wil ik beginnen bij de AAL lustrum reis. Ik zal jullie niet vervelen met de vele mooie verhalen over eindeloze hoeveelheden Corona, lange stap avonden in kroegen waar de drugsbaron vanuit de hoek staat toe te kijken, het lengteverschil tussen Nederlanders en Mexicanen en natuurlijk het autorijden zonder duidelijke regels.

Wat ik wèl wil delen is het volgende; begin deze week werd ik erop gewezen dat ik, door de magistrAALe Mexico reis, 7 uur achterloop in 2020 ten opzichte van jullie allemaal. In Mexico is het namelijk 7 uur later dan hier, in Grunn. En een achterstand… Die moet je natuurlijk inhalen! Dat heb ik deze week geprobeerd door overal volle bak voor te gaan; dinsdag escaleerde ik volledig de pan uit op de borrel, woensdag heb ik vol goeie moed, maar erg brak, een volle dag op kantoor gezeten voor Mayday. Om donderdag opnieuw te knallen op mijn werk.

Als afsluiter ging ik zaterdag nog op tour naar Fryslân, om daar de laatste contract zaken rond te maken voor het nieuwe skutsje. Dus tot mijn vreugde kan ik melden dat we aankomend jaar een schip hebben om op te varen! Nu alleen nog even dat team, maar dat is dan weer niet aan mij 🙂

Toch moet ik wel zeggen dat ik dit verhaal vol goede moed begon en nu toch begin te twijfelen of die 7 uur wel echt ingehaald zijn. Maaaaar goed heb toch even mijn week gedeeld met jullie. En tja, volgende week maar weer proberen?