Maydayly 7 – Praeses

Het is alweer tijd voor mijn tweede Maydayly! Ik bedacht mij ook net dat dit betekent dat wij alweer bijna op de helft van ons bestuursjaar zijn. Iedereen zal waarschijnlijk denken dat wij een heel rustig eerste halfjaar hebben gehad, maar maak je hier vooral geen zorgen over. Ik denk dat ik het namelijk nog nooit zo druk heb gehad. De tijd gaat ook veel te snel, dus ik ben zeker wel voor meer dan 24 uren in een dag!

Afgelopen weken zijn er zo ontzettend veel online activiteiten geweest en we mogen daar zo dankbaar voor zijn! Verder ben ik ook nog een soort van druk bezig met studeren en heb ik besloten dat ik ook wel graag wilde verhuizen. Dit begon met een beetje sites bekijken en na een weekje zoeken hadden we al een appartement! Binnen twee weken moesten we er al in en de eerste keer dat we er kwamen bleek het een ontzettende bouwval. Gelukkig heb ik een ontzettend lief bestuur en andere geweldige vriendinnen die heerlijk het hele huis in een dag hebben geverfd. Echter zorgde het verhuizen er wel voor dat al het andere een beetje bleef liggen en hierdoor heb ik, nou heb ik dat meestal wel hoor, ontzettende stress. Komende weken ga ik dus heerlijk bezig met drie weken studie en bestuur inhalen!

Hier heb ik natuurlijk heel veel tijd voor, want het is niet alsof de komende twee weken ook al vol staan met activiteiten. Gelukkig ben ik heel goed in prioriteiten stellen en doe ik natuurlijk mee aan alle activiteiten! Het is ook gewoon heel moeilijk om nee te zeggen. Dit resulteerde er namelijk in dat ik afgelopen weken ook, naast al het verhuizen en besturen, meedeed aan alle activiteiten. Ik heb zo ontzettend genoten van Beaufort Brouwt, zeker van alle heerlijke biertjes, en alle Accie activiteiten! Ik ben zo blij dat we, ondanks alle maatregelen, nog zoveel met elkaar kunnen doen en hoop dat we dit in ieder geval met elkaar mogen blijven doen! Heel veel liefs en take care!