Maydayly 3 – Fiscus

Ollaaaa!!!! 

De eerste weken zitten erop en we zijn van start! Dit is mijn eerste Maydayly en wat heb ik er zin in!!! Nu neem ik jullie mee naar mijn ervaring van de start van mijn bestuursjaar. Hou je vast!!

Het begon allemaal met het overdrachtsweekend, dit zal ik kort maar krachtig en houden. Het was een weekend met pieken en dalen. Na dit weekend begonnen we met de eerste taken overnemen van bestuur Mare. Zo begon ik aan mijn gigaaaa puzzel van september, DE BEGROTING. Ja mensen dit was me daar een hersenspinsel. Nu ga ik er natuurlijk vanuit dat jullie ontzettend hard willen werken aan die baromzet, maar op dit moment blijft de situatie zeer spijtig. Dit stellen we nog even uit. Gelukkig weet ik zeker dat wanneer we weer mogen ik op jullie kan rekenen!! 

Afgelopen tijd was ik veel te vinden op het water, zo zijn Reino en ik door Friesland gevlogen, andere mensen noemen dit ook wel kitesurfen. Verder nog even gevaren op de Nico, gezeild op introweekend en getraind met de instructeurscursus. Niet te vergeten die PW waar team Bruis en team Beaufort de Wind ineens verdwenen waren, die waren natuurlijk voor de wind naar het bier gevaren. Hier kon je ze dan later die avond dan ook ophalen. Verder heb ik ontzettend genoten van de eerste borrels die in Twister waren. Zo was ik de eerste borrel ook zó enthousiast en de uitsmijter zó chagrijnig dat daar onze wegen scheidde. De volgende borrels verliepen zorgeloos en er werd volop genoten. Wat ik uiteraard een hele fijne avond vond was het ouderejaarsdiner, hier vond je de meest actieve Maydayer’s terug die we dankzij corona nu natuurlijk veel minder zagen.

Nu schrijf ik deze Maydayly vanuit huis, terwijl ik eigenlijk lekker op het water hoorde te zitten en te genieten van het zonnetje en af en toe te balen van een regenbui. Nu was mijn weekend zo slecht nog niet, desondanks de quarantaine heb ik van mijn prachtige huisavondjes genoten. Lieveeeee maydayer’s, tot snel!!!

Ciao ciao, 

Nicole