Maydayly 23 – Commissaris Bar & Acquisitie

Mijn laatste Maydayly op de voorlaatste dag van mijn jaar als uitvoerend bestuurslid. Dit kan dus niet anders dan een kleine terugblik worden. Ik wil graag beginnen met bevestigen dat alle clichés over het bestuursjaar waar zijn. Het is een achtbaan, er zijn veel ups en downs, en je leert er ontzettend veel van. Én, niet onbelangrijk, het is waanzinnig leuk en je maakt geweldige vrienden. Want hoe kan ik dit stukje ook schrijven zonder mijn bestuursgenoten ontzettend te bedanken. Vanaf moment 1 wist ik dat dit een groep was waarmee ik samen wilde werken en van alles mee wilde meemaken. We hebben elkaar heel goed leren kennen, kennen al elkaars sterke en zwakke punten. Maar juist omdat we zo goed wisten wat we wel en niet van elkaar konden verwachten was de samenwerking zo goed. Ik denk dat het lang gaat duren voor ik weer met zo’n goeie samenstelling ga werken.

Maarja genoeg lof voor hen, dan nog even het hoogte- en dieptepunt. Beginnen maar met het dieptepunt, en nee dat was niet corona. Ik wil even licht schijnen op het feit dat een bestuursjaar heel veel van je vraagt en mentaal ook zwaar kan zijn. Dit kwam bij mij tot uiting tijdens/na winterwelvaart. Dit evenement was het eind van de tumultueuze eerste paar maanden van ons bestuursjaar. Wij hadden het in de voorbereiding gezien als een leuke kers op de taart van wat drukke maar hele mooie maanden waren. Maar we bleken het evenement zwaar onderschat te hebben. Er moest heel veel gefixt worden, en we waren echt aan het eind van onze (mentale) energie. Maar uiteindelijk was dit een goede les: pak je rust als je deze nodig hebt!
Maar dan natuurlijk het hoogtepunt, dat was voor mij de cocktailbar die we met de Barcie georganiseerd hebben. Ik ben via mijn beleid maar vooral ook vanuit mijn persoonlijke drive bezig geweest met nieuw leven blazen in mijn favoriete commissie. De voorlopige resultaten kwamen allemaal samen op dat feest.
Dit waren mijn diepte- en hoogtepunt op bestuurlijk vlak. Het moment van totale vermoeidheid, en het moment van resultaat. Ik ben in ieder geval heel blij dat ik dit jaar aan het roer van Mayday heb mogen staan met mijn 5 bestuursgenootjes. En ik wens Bruis en de besturen van de toekomst precies dezelfde genoegdoening. Nu verheug ik me om gewoon weer lid te zijn en te kijken wat voor dingen er allemaal georganiseerd worden vanaf de zijlijn. Hopelijk is er veel mogelijk, maar ik heb het volste vertrouwen in Bruis en alle commissies dat we er iets richting het maximale uit gaan halen. Tot snel!