Maydayly 21 – Fiscus

En dan nu, mijn allerlaatste Maydayly als bestuurslid (tenzij Ellen me er nog een laat schrijven, El?). Nee maar zonder grappen; altijd leuk om even mijn gedachten en ervaringen met jullie te delen!

Afgelopen weken stonden voor mij eeeindelijk weer in het teken van: zeilen. Een aantal dagen heb ik op de Nico doorgebracht, waar ik onder andere heb gecampeerd tussen de koeien, een Nico borrel heb gehad die het dichtst in de buurt kwam van vroeger (maar dan op 1.5e meter), iedere ochtend begon met een duik en mega chill gezeild heb met het slipke. Vervolgens heb ik mijn vakantie doorgezet op een tirion voor een weekje(wat een vette wedstrijdboot is dat) om daarna over te stappen naar de zeilschool voor een week. Als afsluiter zijn we vervolgens oook nog een week op pad geweest met het skutsjeteam. Doe mij de Friese meren maar in plaats van een Boeing 747 naar verweggistan!

Maaaar genoeg over mijn vakantie; dit is dus de laaaaatste Maydayly voor mij! Heel gek, het bestuursjaar is voorbij gevlooogen. Nu zijn we alweer hard bezig met de afrondende zaken voor dit jaar en pakt Bruis langzaam het stokje over… En ik? Weer volle bak aan de studie. Dat gaat wel ff wennen zijn na een jaar lang vol vrijheid en toffe activiteiten. Maaar goed ik vind het gaaf om te zien dat mijn opvolgers staan te popelen om te beginnen straks. En dat is dan eigenlijk ook wel weer goed, ieder jaar weer een frisse wind door de vereniging.

Bij deze aan iedereen die dit leest in iedergeval bedankt voor dit jaar! Ik blijf rondwandelen in Groningen voorlopig en zeker ook bij Mayday, dus er komt vast wel weer een tijd dat we om 3 uur ’s nachts biertjes drinken op de Nico. En voor Bruis: meeeega veel plezier en succes aankomend jaar natuurlijk. Voor je het weet is het voorbij…

Groeeeeeet Auke