Maydayly 2 – Abactis

We kunnen terugblikken op een fantastisch introkamp met mooi zeilweer & gezellige feesten. Dit jaar was het thema Harry Potter waardoor alle sjaarzen werden ingedeeld in de huizen: Huffelpuf, Zwadderich, Ravenklauw & Griffoendor. Toen de outfits tevoorschijn kwamen veranderde de acco zowaar in Hogwarts. Met dank aan professor Snape, Hagrid & professor Omber werden de sjaarzen de maydaytradities, maar ook de bekende studentenliederen bijgebracht. Als verassing had Pampus in de tuin nog een sisha lounge opgezet. Wanneer je even genoeg had van het pasjes maken of wanneer je een boeiend gesprek wilde voeren met die toch wel erg leuke sjaars kon je je hier terug trekken. Introcie, maar ook de aanwezige ouderejaars bedankt voor de organisatie!

Op dinsdag was de commissiemarkt in de Keyzer. Er kwamen vele enthousiastelingen op af om zich te oriënteren op de commissies die Mayday rijk is. Mayday is meemaken!

Donderdag konden de sjaarzen genieten van een heerlijke Nicook en daarna losgaan op het eerste Djcie feest van het jaar! Dit succesnummertje komt gelukkig vaker voorbij dit jaar!

Daarnaast konden de OLBE’s op zaterdag lekker komen borrelen op de Nico om herinneringen op te halen, maar ook om stiekem bestuur Vloed f.t. te beoordelen.

Kortom het was weer een geslaagd Maydayweekje!

Liefss,

Hima

Geef een reactie