Maydayly 2 – Abactis

Hellooo allemaal! Mijn eerste maydayly, zo leuk om iets spontaans te kunnen schrijven wat je normaal gesproken misschien niet aan alle leden mee deelt. Het is wel even wennen moet ik zeggen. Ik ben niet iemand die een dagboek of wat dan ook bijhoudt dus reflecteren op de afgelopen twee weken zal even graven worden in de agenda. Gelukkig is er in ieder geval genoeg te vertellen want ik heb zeker niet stil gezeten sinds het studiejaar weer volop is begonnen!

Dit studiejaar begon voor mij wel wat anders dan normaal gesproken, veel gestudeerd is er namelijk nog zeker niet. Wel genoeg andere leuke dingen waar ik al sinds maart van heb lopen dromen. De borrels gingen namelijk onder andere van start! Eerst op de boot, later ook in de inmiddels bekende Twister. Helaas is dat voor nu even tot een halt geroepen maar alles wat ik heb mee kunnen pakken zijn hele mooie avonden geworden. Zo heb ik bijvoorbeeld in Klein Amsterdam gezeten tot het bier letterlijk op was. Ook heb ik het krokodillenspel ontdekt en daarbij ook meteen dat al die mierzoete shotjes niet goed zijn voor je bankrekening.

Ondertussen waren er ook nog genoeg serieuze bezigheden, zoals de laatste hand leggen aan ons beleid bijvoorbeeld. Ook heb ik voor mijn gevoel in twee weken een snelcursus gevolgd in excel en drive, wat inmiddels wel bijna mijn beste vrienden zijn geworden. Dan is er natuurlijk ook nog gezeild vorige week woensdag onder andere tijdens de eerste najaar PW. Tip van team Bruis, zorg dat je schoenen aan hebt met wat extra grip want je wil niet dat je schipper ineens overboord ligt. Als je hier nog meer tips over nodig hebt dan mag je altijd even Reino aan haar mouw trekken. Verder ging het hartstikke prima maar na twee rondes werd het toch wel een beetje koud met die natte kleding dus zijn wij snel richting het bier gezeild.

Die dag erna was het al weer tijd voor het ouderejaarsdiner! We hebben heerlijk gegeten bij de Toeter allemaal en het hoogtepunt was toch wel het ontvangen van de prachtige almanak waar het harde werk aan af valt te lezen. Ondertussen ben ik inmiddels ook een aantal dagen ertussen uit geweest, je zal wel denken, moet ze nu al bijkomen van alle bestuurs-stress? Nou helaas was het geen gezellig weekendje weg maar een echte quarantaine. Achteraf gezien was het gelukkig maar voor een paar dagen, maar het voelde echt als twee maanden. Dit komt natuurlijk omdat in die paar dagen het introweekend en de commissiemarkt hebben plaatsgevonden. Wat naar horen en zeggen allebei echt een succes was. Bij de commissiemarkt was het enige minpuntje de kou, maar met wat minder corona volgend jaar zal het vast weer binnen plaats kunnen vinden 😉

Lieeefs,

Melissa