Maydayly 19 – Praeses

Wat een hectische en bizarre periode is het geweest sinds ik mijn laatste Maydayly schreef! Maar terugblikken hierop hebben mijn bestuursgenoten in de afgelopen Maydayly’s al gedaan, dus daar zal ik het niet meer over hebben. Ik blik namelijk heel graag even vooruit, op de fantastische plannen van de komende tijd. Want: MAYDAY MAG WEER OPEN! Niet alleen mogen we straks weer (aangepast) borrelen op de Nico, maar ook zijn er al volop zomerplannen in de maak om met de Nico te zeilen! Nu het mooier weer wordt (en na die dikke hittegolf van afgelopen week) krijgen we allemaal weer kriebels om op het water, of gewoon aan sluiskade te genieten met een koud pilsje in de hand. En gelukkig kan dit dus weer na 1 juli!

En ondanks dat een verre reis of een trip naar de Costa del Sol deze zomervakantie voor mij (en waarschijnlijk vele anderen) niet op de planning staat, zijn er genoeg dingen te doen in eigen land, zoals zeilen, zeilen en uhm.. nog meer zeilen!

Met de zomer (die voor mijn gevoel altijd super snel weer voorbij is) komt ook gek genoeg het einde van mijn bestuursjaar in zicht en is Mare druk bezig met de overdracht op Bestuur Bruis f.t. die tijdens de afgelopen online V-ALV verkozen zijn! Nog even een kleine side-track hierover; ondanks dat het super jammer was dat we niet met z’n allen in het Heerenhuis zaten voor de V-ALV, vond ik het super geslaagd en hebben we weer gelachen om de moties, de awkward silence tussen de vragen door en hebben we de¬†bierkoerier (of eigenlijk alleen het bier wat hij bracht) met open armen ontvangen in mijn mega warme appartement. Bedankt daarvoor allemaal!

Gelukkig betekent het ‘in zicht’ zijn van het einde nog niet dat het morgen of volgende week is afgelopen dus tot eind september mag ik nog genieten van alles wat dit gekke jaar met zich mee heeft gebracht.

Liefs!