Maydayly 18 – Zeilcommissaris

Dit was dan alweer de eerste week van juni. We hebben nog welgeteld 5 borrels, 3 bestuursvergaderingen, 1 PW, 2 lustrumactiviteiten en nog maar 3 weekjes met elkaar tot de zomervakantie. Hoe dan? De tijd is echt voorbij gevlogen dit jaar. Bijna ieder weekend zeilen, elke maandag bestuursvergadering, dinsdagavond dispuutsavond, woensdagavond commissievergadering en af en toe een avond voor jezelf, donderdagavond ploegavond, vrijdagavond voorbereiden op weer een weekend zeilen en dan is de week weer om. Dat is hoe de afgelopen maanden voorbij gevlogen zijn. Best wel gek hoe ik na de kerstvakantie dacht: wow, we zijn al op een derde van het jaar! En toen was het ineens 8 juni. Ik moet eerlijk toegeven dat m’n ouders zo nu en dan laten doorschijnen dat ze me toch wel beginnen te missen (en ik hen misschien ook wel een beetje).

Op dit moment is iedereen aan het strijden (of doet een poging tot) om deadlines af te ronden en de laatste punten binnen te slepen. Scripties worden afgerond en tentamens worden gemaakt. De UB en OB zitten overvol en het is wat rustiger op de borrels. Succes allemaal nog eventjes, jullie zijn er bijna!

Tussen het studeren door hadden we afgelopen donderdag het actieve leden uitje. Eerst met z’n allen verzamelen op de boot waar de biertjes die door Duco gebrouwen zijn werden uitgedeeld (thanks Duco!). Vervolgens fietsten we naar het jeu de boules café in de stad. Hier vlogen de ietwat moeilijk van elkaar de onderscheiden doffe en glimmende ballen de baan over. Het spel werd enorm fanatiek gespeeld, op sommige banen dan. Er werd gemeten op de millimeter en eindeloos geharkt zodat de baan er zo goed mogelijk bij lag. Cato die rond hobbelt met het fototoestel en Rutger die nog even een paar belangrijke telefoontjes pleegt en een mailtje verstuurt. Danny die iedereen vertelt om dynamischer te gooien en Romy en Lotte die probeerden om nog een beetje structuur te houden in ons spel. Hilde die talent bleek te hebben voor jeu de boules. Geen idee hoe, maar ze gooide elke keer de bal veel te dichtbij. Helaas bleek mijn talent niet bij dit spel te liggen. Ik was voornamelijk afgeleid door alle leuke lampjes. Best cool om te zien hoe ze van zo’n oude schuur (of zo iets) zo’n toffe plek hebben kunnen maken.

Na 45 minuten intensief sporten gingen we terug naar de Nico waar bestuur Vloed kookte voor iedereen. We hadden een drie gangen diner: tomatensoep met broodjes, pasta pesto en warme brownie na.

Nogmaals voor alle actieve leden, thanks voor jullie inzet dit jaar! Ook iedereen die er niet bij kon zijn, jullie zijn toppers!

Fijn weekend allemaal!

 

Liefs,

Gwen

Geef een reactie